سلام به همه عاشقان اشپزی.....این هم یک پلو مخلوط بسیار خوشمزه وتند وتیز به سبک جنوب ایران برای کسانی که دوست دارند غذای دریایی میل کنند .این غذا عطر بسیار خوبی داره و می تونید ماهی را جایگزین میگو بفرمایید .با ترشی (به خصوص ترشی انبه ) و سبزی خوردن فوق العاده هست....... .امیدوارم از میل کردن آن لذت ببرید .

راستی  از لطف همه دوستان خوبی که در تاپ بلاگ به من رای دادند بسیار بسیار متشکرم . (تاپ بلاگ در سمت راست وبلاگ ..بالای ساعت هست وشما وقتی روی آن کلیک می کنید امتیاز ثبت می شه  )

 


شما می تونید از  طریق لینک" آلبوم مطبخ رویا"تمام تصاویر آشپزی وبلاگ را ببنید وبا کلیک کردن روی تصاویر می تونید به طرز تهیه آنها برسید .امیدوارم کار جستجو برای شما را حتتر باشه .

 


عکس های رنگین آشپزی شما از روی این وبلاگ در صفحه تصاویر آشپزی شما (1)  و (2)قرار داده شده است . در اینجا از همه دوستانی که تصاویر زیبای خودشون را برام  فرستاده اند  صمیمانه سپاسگذارم .راستی دوستان خوبم اگه شما هم حوصله عکاسی داشتیدوشرایط هم فراهم بود . لطفاعکس هنرمندی هاتون را برام بفرستید.


مواد لازم :برای ۴-۵ نفر

میگو (پاک کرده ): نیم کیلو

برنج :سه لیوان(600گرم )

گشنیز وشنبلیله (پاک کرده ):50 گرم به نسبت 3 به یک

پیاز :دو عدد متوسط

سیر :یک کله (البته می تونید کمتر استفاده بفرمایید )

کره :20 گرم

رب گوجه :دو قاشق غذا خوری سر پر

گوجه فرنگی :دو عدد

ادویه کاری :چهار قاشق چای خوری (من از ادویه اینجا استفاده کردم )

زردچوبه :یک قاشق چای خوری

فلفل قرمز :دو قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز:یک قاشق چایخوری

نمک وروغن مایع :به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز وسیر و سبزیهای ریز خرد شده را با روغن مایع خوب تفت می دهیم .(می تونیم سیر وپیاز وسبزی را در غذا ساز خوب ریز کنیم ).

سپس رب گوجه را هم اضافه می کنیم و مختصری تفت می دهیم .وبعد از آنهم کلیه ادویه ها (زردچوبه وتخم گشنیز وفلفل قرمز ونمک و ادویه کاری ) را هم اضافه می کنیم و صبر می کنیم ادویه ها هم تفت بخوره .

در این مرحله گوجه های رنده شده را به مخلوط قبلی می افزاییم وبعد از ان هم میگو های پاک کرده را اضافه می کنیم .(میگو به دو مرحله پاک کردن احتیاج داره .در مرحله اول پوسته سخت میگو ها را جدا می کنیم  و بعد با چاقو قسمت پشت میگو را برش می دهیم و آن را تخلیه می کنیم ).و خوب به هم می زنیم تا میگو کاملا با مواد قبلی مخلوط مخلوط بشه وکمی هم تفت بخوره.

سپس حدود سه لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم .و بعد صبر می کنیم به جوش بیاد و می گذاریم با حرارت ملایم  حدود نیم ساعت میگو ها بپزه .حالا برنجی را که با نمک  قبلا خیس کردیم  را اضافه می کنیم .نکته خیلی مهم در اینجا اینه که باید آب برنج را اندازه کنیم ...ابتدا برنج را (در صورتی که مرغوب باشه )با آب به میزان یک ونیم واحد به ازای یک واحد برنج و یک قاشق چایخوری نمک به ازای 150 گرم برنج  خیس می کنیم .ولی به هنگام اضافه کردن برنج به قابلمه ،آب داخل قابلمه را بر آورد می کنیم .و همون مقدار را از اب برنج کسر می کنیم .(یعنی اگه آب داخل قابلمه حدود دو لیوان بود دو لیوان از آب برنج کم می کنیم .)

بعد صبر می کنیم تا قابلمه در باز با حرارت زیاد بجوشه و زمانی که برنج آبش رو به تمام شدن بود وحالت سنجاق جوش پیدا کرد ،کره را به برنج اضافه می کنیم و دمکنی برای برنج می گذاریم تا خوب برنج دم بکشه .(دم کشیدن برنج حدود یک ساعت طول می کشه ).

.میگو پلو حاضره ...همینطور که عرض کردم معمولا با سبزی خوردن وترشی میل می شه .من در تصویر ترشی انبه گذاشتم که دستور تهیه ان هم اینجا هست .(البته انشاالله فصلش که اواخر بهار هست ).نوش جان .