سلام به همه عزیزان...دستور این دسر را  که یکی از دوستان خوبم " میثا خانوم" برام فرستادند ..بسیار سریع درست می شه ..مزه آن مشابه چیز کیک هست ولی در ان از پنیر خامه ای ویا خامه خبری نیست .خیلی خوشمزه هست ...امیدوارم شما هم امتحانش کنید .در اینجا از دوست خوش سلیقه ام به خاطر لطفشون بی نهایت سپاسگذارم .

 


شما می تونید از  طریق لینک" آلبوم مطبخ رویا"تمام تصاویر آشپزی وبلاگ را ببنید وبا کلیک کردن روی تصاویر می تونید به طرز تهیه آنها برسید .امیدوارم کار جستجو برای شما را حتتر باشه .

 


عکس های رنگین آشپزی شما از روی این وبلاگ در صفحه تصاویر آشپزی شما (1)  و (2)قرار داده شده است . در اینجا از همه دوستانی که تصاویر زیبای خودشون را برام  فرستاده اند  صمیمانه سپاسگذارم .راستی دوستان خوبم اگه شما هم حوصله عکاسی داشتیدوشرایط هم فراهم بود . لطفاعکس هنرمندی هاتون را برام بفرستید.


مواد لازم :

بیسکوییت پتی بور :250 گرم

کره :100 گرم

ماست شیرین :یک و یک چهارم لیوان :300گرم

شیر خشک :150 گرم (من از شیر نیدو استفاده کردم )

شکر :۱۰۰گرم

مربای آلبالو :سه الی چهار قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

ابتدا بیسکویت را در غذا ساز پودر می کنیم و سپس با کره (که در دمای بیرون ذوب شده ) خیلی خوب مخلوط می کنیم .

 

سپس مخلوط بیسکویت وکره را در یک قالب کمر بندی خیلی خوب صاف می کنیم وبا پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا فشرده بشه .

ماست وشکر را خوب مخلوط می کنیم و سپس شیر خشک را به آن اضافه می کنیم وخوب به هم می زنیم تا کاملا یکنواخت بشه .

حالا مخلوط فوق را روی بیسکویت می ریزیم وکمی قالب را تکان می دهیم تا مواد روی بیسکویت کاملا یک سطح قرار بگیره .

در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود بیست دقیقه قرار می دهیم ..بعد از بیست دقیقه به آن سر می زنیم ..اگه مخلوط ماست وشیر خشک کاملا سفت شده آن را از فر خارج می کنیم و حدود دو الی سه ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا دسر جابیفته.

در آخر چیز کیک را با مربا و یا انواع سس میوه  تززیین می کنیم ..من حدود یک قاشق غذا خوری پودر ژلاتین را روی بخار کتری حل کردم (به اینصورت که ابتدا به ژلاتین کمی آب سرد اضافه کردم وبعد روی بخار کتری گذاشتم تا شفاف بشه . ) وبعد سه الی چهار قاشق مربای آلبالو ویک قاشق غذا خوری شکر هم به آن اضافه کردم و آن را در یخچال گذاشتم تا حالت نیم بند پیدا کرد و سپس چیز کیک را با آن تزیین کردم ..این نکته را هم بگم که اگه روی آن سلفون بکشید وبیست وچهار ساعت در یخچال نگهداری کنید خیلی خوشمزه تر می شه .به همین راحتی ..نوش جان .