سلام به همه دوستان مهربونم .....این هم یک غذای نسبتا سریع و کم کالری مناسب شام ...خیلی سریع درست می شه واگه با مرزنجوش درست بشه خیلی خوش عطر هست .در بعضی خونه ها به فراموشی سپرده شده ولی بسیار خوشمزه و سالم هست ..امیدوارم شما و خانواده های عزیزتون آن را دوست داشته باشید .


شما می تونید از  طریق لینک" آلبوم مطبخ رویا"تمام تصاویر آشپزی وبلاگ را ببنید وبا کلیک کردن روی تصاویر می تونید به طرز تهیه آنها برسید .امیدوارم کار جستجو برای شما را حتتر باشه .

 


عکس های رنگین آشپزی شما از روی این وبلاگ در صفحه تصاویر آشپزی شما (1)  و (2)قرار داده شده است . در اینجا از همه دوستانی که تصاویر زیبای خودشون را برام  فرستاده اند  صمیمانه سپاسگذارم .راستی دوستان خوبم اگه شما هم حوصله عکاسی داشتیدوشرایط هم فراهم بود . لطفاعکس هنرمندی هاتون را برام بفرستید.

 



مواد لازم :برای دو الی سه نفر

پیاز بزرگ :یک عدد

تخم مرغ :سه عدد

روغن :سه الی چهار قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط :یک عدد

آرد گندم :یک قاشق غذاخوری سر پر

زردچوبه :یک قاشق چایخوری

 مرزنجوش :یک قاشق غذاخوری سر پر یا شنبلیله خشک :یک قاشق غذاخوری سرخالی

نمک وفلفل :به میزان لازم

طرز تهیه :

یک قابلمه کوچک و با دیواره بلند انتخاب می کنیم  ودر آن پیاز خرد شده را در روغن به طور کامل تفت می دهیم ..وقتی پیاز داغ حاضر شد ،زردچوبه به ان اضافه می کنیم .وحدود یک دقیقه دیگر تفت می دهیم .

تا سه چهارم قابلمه را آب جوش می ریزیم .آرد را با حدود نصف استکان آب سرد مخلوط می کنیم وبه قابلمه اضافه می کنیم .و خوب به هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشه .

 

بعد سیب زمینی را که پوست کردیم وبه صورت مکعبی ریز خرد کردیم به قابلمه اضافه می کنیم .و در این مرحله نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .بعد در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزه .

حالا حرارت را زیاد می کنیم و می گذاریم محتویات قابلمه خوب بجوشه .بعد تخم مرغ ها را با فاصله دو دقیقه یکی یکی در قابلمه می اندازیم .

 حدود ده دقیقه اصلا به آن دست نمی زنیم تا تخم مرغ ها به صورت تک تک کاملا ببنده.

در آخر مرزنجوش را اضافه می کنیم و می گذاریم با در بسته حدود پنج دقیقه بجوشه ...

مرزنجوش عطر بسیار خوبی داره ولی اگه نتونستید از عطاری ها تهیه بفرمایید به جای آن شنبلیله خشک (با مقدار کمتر )استفاده کنید .(لطفا مرزنجوش را از یک عطاری قابل اعتماد ومعتبر تهیه کنید آخه گاهی بعضی گیاهان دیگه را جای آن عرضه می کنند )

نکته مهم دیگه اینه که در آخر آب اشکنه زیاد نباشه ..اگه قابلمه تون بزرگتر از قابلمه من هست دیگه  تا سه چهارم آن آب جوش لطفا نریزید .

اشکنه حاضره ..نوش جان .