سلام به همه همراهانم ...امیدوارم تا اینجای سال 1389 به شما خوش گذشته باشه ...این هم رشته پلوی روز اول سال تا به قول قدیمیها رشته کار دستمون بیاد...امسال آن را با خوراک مرغ زغفرانی درست کردم ...امیدوارم شما هم آن را امتحان بفرمایید و لذت ببرید ..

در اینجا از جناب اقای سپهر ارفیان نویسنده وبلاگ "قالب های طرح سایت"بسیار تشکر می کنم ...ایشان با حوصله فراوان این قالب را برای اینجا طراحی کردند ... 


 عکس های رنگین آشپزی شما از روی این وبلاگ در صفحه تصاویر آشپزی شما (1)  و (2) و (3) قرار داده شده است . در اینجا از همه دوستانی که تصاویر زیبای خودشون را برام  فرستاده اند  صمیمانه سپاسگذارم .راستی دوستان خوبم اگه شما هم حوصله عکاسی داشتیدوشرایط هم فراهم بود . لطفاعکس هنرمندی هاتون را برام بفرستید.


مواد لازم :برای 4-5 نفر

برنج :دو نیم لیوان :500گرم

رشته پلویی :250 گرم

کشمش پلویی :100گرم

ادویه پلویی :شامل  یک ونیم قاشق چایخوری :زیره

                           یک قاشق چایخوری :دارچین

                           یک دوم قاشق چایخوری :هل

زعفران :یک چهارم قاشق چایخوری

مرغ :ترجیحا ران مرغ به تعداد افراد

سیر :یک حبه

کره وروغن :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا در یک قابلمه تفلون ترجیحا با دیواره بلند روغن وکره را روی حرارت گرم می کنیم و بعد تکه های مرغ را که کمی به آن نمک زدیم را در روغن قرار می دهیم وبا حرارت ملایم تکه های مرغ را تفت می دهیم.(لزو ما تکه های مرغ نباید با پوست باشند )

بعد از اینکه مرغ ها خوب برشته شدند مخلوط یک چهارم لیوان آب جوشیده و زعفران را به مرغ اضافه می کنیم و همینطور یک حبه سیر ودر قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم حدود نیم ساعت تا سه ربع با حرارت ملایم بپزه تا جا بیفته و سس آن غلیظ بشه .

برای رشته پلو هم برنج را می جوشانیم و  دو الی سه دقیقه مانده به اینکه بخواهیم برنج را آبکش کنیم  رشته پلویی را به قابلمه اضافه می کنیم (بهتره رشته ها را دو نیم بکنیم ) وبعد برنج ورشته را آبکش می کنیم .

برای ته دیگ آن هم از سیب زمینی استفاده کردم ..برای اینکه ته دیگ سیب زمینی خوب از اب دربیاد بهتره ورقه های سیب زمینی را با ضخامت نیم تا یک سانتیمتر برش بدهیم و به ان کمی نمک می زنیم ..و کف قابلمه کمی روغن می ریزیم و ورقه های سیب زمینی را روی حرارت ملایم دو الی سه دقیقه تفت می دهیم و سپس ورقه سیب زمینی را بر می گردانیم .

حالا مخلوط رشته وپلو را همراه با ادویه پلویی را در قابلمه قرار می دهیم و قطعات کره را روی آن قرار می دهیم و با حرارت ملایم می گذاریم دم بکشه .

کشمش پلویی را ابتدا با اب کاملا می شوییم ومی گذاریم خشک بشه و فقط حدود سه الی چهار دقیقه در کره وبا کمی ادویه پلویی تفت می دهیم ..بسیار خوش عطر می شه و از ان برای تزیین رشته پلو استفاده می کنیم ....نوش جان ..