سلام دوستان گلم ....تعطیلات خوش گذشته ؟؟؟؟؟ خدا کنه هرجایی که تشریف دارید در صحت وسلامتی کامل باشید و تعطیلات بهتون خوش بگذره .....اگه مثل من تا حالا مسافرت تشریف نبردید هم خودش تنوعه ....منظورم شبها تا دیر وقت شب نشینی وصبحها دیر بلند شدن و یا  دید و بازدید عید و....اگه دوست داشتید دوستانتون را برای عصرانه دعوت بفرمایید و یا اهل خانه را با یک کیک تازه و خوش عطر مهمان بفرمایید می شه کیک را به صورت راه راه درست بفرمایید البته مطمئنم همه دوستانم این کیک را امتحان کردند و من فقط جهت یاد آوری  آنرا گذاشتم ...

عزیزان من ....اگه خدا بخواد تا پانزدهم فروردین به مسافرت می روم .پیشاپیش از شما به خاطر اینکه به نت دسترسی ندارم ونمی تونم پاسخ نظرات محبت آمیز و قشنگ شما را بدهم خیلی  خیلی عذر خواهی می کنم .


مواد لازم :

تخم مرغ :6 عدد

آرد :سه پیمانه

شکر :دو پیمانه 

بیکینگ پودر :سه قاشق چایخوری

وانیل :یک قاشق چایخوری

ماست :سه چهارم لیوان

روغن :یک سوم لیوان

کاکائو :دو تا سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

دوستان عزیزم تمام نکات  ریز پخت کیک اینجا کاملا توضیح دادم .لطفا اگه برای اولین بار کیک درست می فرمایید حتما آن را مطالعه بفرمایید .

ابتدا زرده وسفیده تخم ها را جدا می کنیم .

سفیده ها را ابتدا حدود یک دقیقه با همزن می زنیم تا کف بکنه وبعد با مابقی شکر آنقدر می زنیم تا زمانی که وقتی ظرف را برمی گردانیم سفیده ها از ظرف بیرون نریزه .

زرده ها ونصف شکر و وانیل را حدود 7-8 دقیقه با همزن برقی خوب می زنیم تا سفید وکشدار بشه. وبعد ماست وروغن را اضافه می کنیم .البته به صورت جداگانه و بعد از اضافه کردن هرکدام حدود یک دقیقه دیگر می زنیم .

حالا همزن را کنار می گذاریم و با لیسک خیلی ارام سفیدهوزرده زده شده را به آرامی مخلوط می کنیم .

سپس آرد وبیکینگ پودر را را که سه بار الک کردیم را به تدریج به مواد کیک اضافه می کنیم .و به آرامی با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا آرد کاملا با مواد مخلوط بشه ..

سپس مواد را به دوقسمت می کنیم و نصف مواد را با دو الی سه قاشق غذاخوری کاکائو مخلوط می کنیم .(میزان کاکائو به رنگی که کاکائو ایجاد می کنه بستگی داره .)

حالا با یک ملاقه کوچک و یا سه تا قاشق غذا خوری از قسمت وانیلی را درست در مرکز قالبی که چرب کردیم قرار می دهیم و بعد به همان میزان از قسمت کاکائویی را درست در مرکز آن قرار می دهیم .

این نکته خیلی مهمه که لطفا در هربار مواد درست در مرکز قالب قرار داده شوند تا مواد تمام بشه ..و مرکز دایره هم بهتره کاکائویی باشه .

می تونید با نوک چاقو  به صورت رفت وبرگشت مثل کیک مکزیکی آنرا به شکل زیر در اورید .

من کیک را در طبقه وسط فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد وبه مدت یک ساعت درست کردم ..البته درجه حرارت فرها متفاوته (منظورم درجه حرارت متوسطه ).لطفا در فر راتا 45 دقیقه اول باز نفرمایید وبعد از 45 دقیقه حتما با خلال دندان ویا چنگال امتحان بفرمایید و در صورت نپختن کامل کیک زمان پخت کیک را بیشتر بفرمایید .

این هم یک برش کیک ...نوش جان

می تونید  این کیک را با رنگ های متنوعی درست بفرمایید .