سلام به همه دوستان گلم ....این هم یک شیرینی که هم خیلی خوشمزه هست .ودر خونه ما خیلی طرفدار داره ..و در تهیه آن هم فر به کار نمی ره ....امیدوارم درست بفرمایید و از طعم آن لذت ببرید ...

دوست گرامی آقای سپهر عارفیان نویسنده هنرمند وبلاگ "قالب های طرح سایت"برای قالب  

                 برنامه جستجو طراحی کردند که در اینجا از ایشان تشکر می کنم

 


دوستان عزیزم در صفحه پربیننده ترین عناوین شما می تونید بیست عنوان که از همه بیشتر مورد پسند قرار گرفته مشاهده بفرمایید..

 


 عکس های رنگین آشپزی شما از روی این وبلاگ در صفحه تصاویر آشپزی شما (1)  و (2) و (3) قرار داده شده است . در اینجا از همه دوستانی که تصاویر زیبای خودشون را برام  فرستاده اند  صمیمانه سپاسگذارم .راستی دوستان خوبم اگه شما هم حوصله عکاسی داشتیدوشرایط هم فراهم بود . لطفاعکس هنرمندی هاتون را برام بفرستید.


مواد لازم :

آرد : دو پیمانه (250 گرم )

روغن مایع :یک پیمانه (160گرم )

کره :صد گرم

پودر شکر :یک ونیم پیمانه (300گرم )

پودر کاکائو :دو قاشق غذاخوری سرپر

نان میکادو :پنج ورق

مواد لازم برای روی میکادو:

شکلات رنده شده :100گرم

کره :30گرم

پودر پسته برای تزیین 

طرز تهیه :

ابتدا آرد را روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت تفت می دهیم تا بوی آرد بو بو داده شده بلند بشه .

در این مرحله روغن مایع را اضافه می کنیم و خوب آرد وروغن را مخلوط می کنیم .تا یکنواخت بشه .

سپس مخلوط آرد وروغن را از روی حرارت بر می داریم و و کره وپودر کاکائو را به آن اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم .

در آخر پودر شکر را به مواد فوق می افزاییم تا غلظت آن به صورت شکل زیر بشه .اگه مخلوط شما کمی سفت بود می تونید کمی کره به ان اضافه کنید تا مخلوط روان تر بشه .ولی معمولا نیازی نیست.

حالا در این مرحله که مواد هنوز گرم هست را به چهار قسمت تقسیم می کنیم و یک قسمت مواد را روی نان میکادو کاملا صاف می کنیم تا همه قسمت های نان کاملا با مواد پوشیده بشه .و سپس نان بعدی را کاملا روی آن فشار می دهیم (البته با احتیاط تا نان خرد نشه ) تا کاملا به نان زیری بچسبد .

این روش را ادامه می دهیم تا ورقه آخر را که کاملا روی مواد فشار می دهیم .و آن را حدود دو ساعت در یخچال می گذاریم .می تونیدیک سلفون روی ان بکشید و یک شی سنگین روی میکادو قرار دهید تا مطمئن باشید میکادو کاملا منسجم بشه .

شکلات رنده شده وکره را روی بخار کتری می گذاریم تا به روش بن ماری اب بشه .

سپس شکلات اب شده را روی میکادو می ریزیم وسریع روی ان پودر پسته می پاشیم..

 حدود یک ربع صبر می کنیم و سپس به هر شکلی دوست داشتیم آن را برش می زنیم ..اگه دوست داشتید می تونید نصف آن را با شکلات سفید آب شده پوشش بدهید و به صورت یک درمیان در شیرینی خوری بچینیم .