سلام به همه دوستان عزیزم ...این هم یک دسر شیک که خیلی طرفدار داره و خیلی خوشمزه هست .امیدوارم  بتونید این دسر را امتحان کنید .و سفره میهمانی های شما خانوم های کدبانو را رنگین تر کنه . البته یک  عصرانه خوشمزه هم محسوب می شه .

دوست گلم نگین خانم عزیزم ...با عذر خواهی فراوان از تاخیر...امیدوارم رضایت شما را جلب کنه .


 

 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صورت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

 

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

 

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

مواد لازم :

 مواد لازم برای کیک :

تخم مرغ :8 عدد

آرد :4 پیمانه

شکر :دو ویک سوم پیمانه

روغن :یک دوم لیوان

ماست :یک لیوان

بیکینگ پودر :چهار قاشق چایخوری

وانیل :یک قاشق چایخوری

پودر کاکائو :دو قاشق غذاخوری سر پر

مواد لازم برای کرم شارلوت :

شیر :سه لیوان

موز :یک کیلوگرم (وزن آن با پوست محاسبه شده )

شکر :نصف لیوان

خامه شیرین شده :400گرم

پودر کاکائو :دو تا سه  قاشق غذاخوری

پودر کیک :200گرم

پودر ژلاتین :30گرم

و

خامه شیرین شده:200گرم

طرز تهیه :

لطفا خمیر کیک را طبق  " اینجا "درست بفرمایید .

سپس خمیر کیک را به دو قسمت تقسیم بفرمایید و نصف آن را با دو تا سه  قاشق غذاخوری کاکائو مخلوط کنید  (میزان مصرف کاکائو بستگی به رنگ کاکائو داره) .

مواد کیک کاکائویی و وانیلی را در قالب جدا گانه می ریزیم و در طبقه وسط فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد به مدت حدودا یک ساعت می پزیم .(فر را یک ربع قبل روشن می کنیم )

کیک ها  را می گذاریم در حرارت بیرون کاملا سرد بشه .و سپس کیک را برش می زنیم .

کف قالب را با فویل کاملا پوشش می دهیم .

 قطعات کیک را به صورت مربع برش می زنیم  .

سپس به صورت یک درمیان در قالب قطعات را می چینیم .

خیلی مهمه که قطعات کیک خیلی به صورت فشرده در کنار هم قرار بگیرند .و در دیواره بهتره در  دو ردیف قطعات را کنار هم قرار دهیم .  در نهایت به این شکل در میاد .

با خامه فرم گرفته که مقدارش 200 گرم بود تمام سطح داخلی شارلوت را می پوشانیم به طوریکه قطعات کیک کاملا به هم متصل بشه .و ان را در یخچال می گذاریم .

حالا تهیه کرم شارلوت :

پودر ژلاتین را با نصف استکان آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه و بعد روی بخار کتری می گذاریم تا کاملا ژلاتین شفاف بشه .

دولیوان شیر را با شکر روی حرارت می گذاریم و به هم می زنیم تا شکر کاملا حل بشه . و سپس پودر کاکائو را در مابقی شیر حل می کنیم و به آن اضافه می کنیم و وبه هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط بشوند .آن را از روی حرارت برمی داریم ووقتی کمی حرارت ان کم شد ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .

سپس موز را با غذا ساز ویا با چنگال به صورت پوره در می آوریم و دویست گرم از باقیمانده کیک را هم پودر می کنیم .

مواد فوق را به همراه خامه فرم گرفته به مخلوط شیر وشکر وژلاتین اضافه می کنیم و به ارامی مخلوط می کنیم .

حالا کرم را در داخل کیک می ریزیم ومجددا سه ربع ساعت در یخچال می گذاریم تا کرم نیم بند بشه .

سپس روی ان را با قطعات باقیمانده کیک می پوشانیم .

شارلوت را حدود 5- 6 ساعت در یخچال می گذاریم و سپس آن را برمی گردانیم و تزیین می کنیم .این شارلوت فوق العاده خوشمزه هست ...نوش جان ...