سلام به همه دوستان گلم ...باز هم داره روز ها بلند می شه و دعوت دوستان یا خانواده  به یک عصرانه مطبوع بسیار لذت بخشه .مخصوصا این مافین شکلاتی خوشمزه با عطر دارچین که فوق العاده خوشمزه و خوش عطر هست...مثل همه مافین ها درست کردن آن بسیار راحته ووقت بسیار کمی می گیره ...مطمئنم از درست کردن ان پشیمون نمی شوید ....


 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صورت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

 

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

 

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

مواد لازم : از این مقدار  14 عدد مافین بزرگ ،درست می شه .

تخم مرغ :4 عدد

آرد :300گرم یا دو  و یک پنجم پیمانه

پودر شکر :220 گرم یا یک پیمانه و یکقاشق سوپ خوری

پودر گردو :100 گرم

کره :150 گرم

شیر : نصف لیوان

شکلات رنده شده :100گرم

پودر کاکائو :دو قاشق سوپ خوری

دارچین :نصف قاشق سوپ خوری

بیکینگ پودر :دو قاشق چایخوری

وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری

نمک :یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم .

کلیه مواد را با دقت اندازه گیری می کنیم و کنار می گذاریم .

شکلات رنده شده وکره را روی حررات بسیار ملایم قرار می دهیم و به هم می زنیم تا کره وشکلات کاملا آب بشه وبعد کنار می گذاریم تا کمی خنک بشه .

تخم مرغ ها و وانیل  را با همزن دستی کمی می زنیم تا تا از حالت لختگی خارج بشه .

مخلوط شکلات وکره و شیر را با تخم مرغ مخلوط می کنیم ..نیاز به هم زدن زیاد نداره .

آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم وبا مواد خشک دیگه مثل دارچین و نمک و پودر شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم .

حالا مواد خشک را با به آرامی با لیسک با مواد فوق مخلوط می کنیم .فقط در حد مخلوط کردن واصلا نیاز به زدن نداره .ودر آخر پودر گردو را هم می افزاییم .

برای مافین می تونیم از قالبهای مافین(یعنی قالبهای فلزی )همراه  با کپسول استفاده کنید واگه قالب ها تفلونی باشه می تونید فقط قالبها را چرب کنید و کپسول استفاده نکنیم .سپس با اسکوپ ویا قاشق دو سوم قالبها را پر می کنیم .

روی مافینها را باخلال پسته ویا بادام ویا پودر پسته تزیین می کنیم .

در طبقه وسط فر به مدت بیست تا بیست وپنج دقیقه می پزیم .فقط بعد از بیست دقیقه به ان سرمی زنیم اگه با خلال دندان امتحان کردیم و از خمیر کیک به آن نچسبید می تونیم مافین ها را از فر خارج کنیم ودر غیر اینصورت به آن پنج دقیقه ویا بیشتر وقت می دهیم ..خوشمزه هست ..نوش جان .