سلام به همه دوستان با محبتم ...........امیدوارم تعطیلات خوش گذشته باشه .....این هم یک خوراک فوق العاده خوشمزه مخصوصا برای کسانی که بادمجون را می پسندند...این خوراک لذیذ بیشتر با نان مصرف می شه و برای شام  خیلی مناسبه .امیدوارم بپسندید .

 


دوستان عزیزم در صفحه پربیننده ترین عناوین شما می تونید بیست عنوان که از همه بیشتر مورد پسند قرار گرفته مشاهده بفرمایید..

 


 عکس های رنگین آشپزی شما از روی این وبلاگ در صفحه تصاویر آشپزی شما (1)  و (2) و(3)و

 (4) قرار داده شده است . در اینجا از همه دوستانی که تصاویر زیبای خودشون را برام فرستاده اند

 صمیمانه سپاسگذارم .راستی دوستان خوبم اگه شما هم حوصله عکاسی داشتیدوشرایط هم فراهم

بود . لطفاعکس هنرمندی هاتون را برام بفرستید.


 

 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صورت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

 

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

 

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

 

مواد لازم :برای 5-6 نفر

بادمجان :هفت عدد

گوشت چرخکرده :250 گرم

قارچ :150 گرم

پیاز :یک عدد

سیر :یک حبه

ادویه کاری :دو قاشق چایخوری

فلفل قرمز :دو قاشق چایخوری

رب گوجه :سه قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی متوسط :چهار عدد

نمک وکره وآبلیمو :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا بادمجان ها را به صورت راه راه پوست می کنیم و سپس روی بادمجان یک برش عمودی به عمق دو سانتیمتر ایجاد می کنیم به طوریکه ابتدا وانتهای برش حدود یک سانتیمتر بسته باشه .محل برش در تصویر نشون دادم .

بادمجان ها را حدود دو ساعت در آب ونمک قرار می دهیم تا تلخی آن بره .(البته اگه عجله داشتید ومطمئن هستید بادمجان شیرینه می تونید این مرحله را حذف کنید وفقط روی آن نمک بپاشید )

 سپس بادمجان ها را پس از خشک کردن در روغن با حرارت خیلی کم کاملا تفت می دهیم تا طلایی بشه ..اگه کمی نمک در روغن بریزیم بادمجان کمتر روغن جذب می کنه ...

بهتره گوشت چرخکرده را در آب تفت بدهیم تا غذا خیلی روغن نداشته باشه .به این صورت که کمی آب جوش در ماهیتابه می ریزیم و گوشت چرخکرده را روی حرارت ملایم حدود یک ربع در ماهیتابه تفت می دهیم.

 

 وقتی اب آن کشیده شد پیاز خلال شده وسیر رنده شده را هم اضافه می کنیم وبا حررات ملایم روی حرارت به هم می زنیم تا کمی سبک بشه و سپس ادویه کاری وفلفل ونمک را هم به آن می افزاییم .در آخر قارچ تفت داده شده (بهتره قارچ های ورقه ورقه شده را با کمی کره ویک قاشق ابلیمو روی شعله بالا سرخ کنیم )وهمینطور دو قاشق رب گوجه را با آن مخلوط می کنیم و مجددا تفت می دهیم تا به روغن بیفته .

حالا از مواد فوق با کمک قاشق بدون آن که شکم بادمجان را خالی کنیم در داخل شکاف به این صورت قرار می دهیم .حدودا دو تا سه قاشق از این مواد ،در  میان هر بادمجان قرار می گیره .

گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم وبا یک قاشق رب گوجه باقیمانده و یک قاشق روغن و یک استکان آب جوش و کمی نمک وفلفل در ماهیتابه می ریزیم و روی حرارت بالا می گذاریم تا به جوش بیاد  و بعد بادمجان را در کنار هم به طوریکه بین آنها فاصله نباشه می چینیم و حرارت را خیلی کم می کنیم و در ماهیتابه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت به آرامی بپزه .و سس آن به روغن بیفته .

من کمی از مواد میانی که زیاد اومده بود را هم در سس ریختم .....خیلی خوشمزه می شه ...نوش جان ...