سلام به همه خوانندگان اینجا ..چه آنهایی که با نظرات پر از محبتشون من را شرمنده خودشون می کنند و تجربیات ارزشمندشون را می نویسند وچه آنهاییکه خاموشندولی من وجود پر مهرشون را اینجا احساس می کنم ...این هم یک خوراک بسیار فوری و مناسب شام که می شه آن را به صورت ساندویج هم سرو کرد ....امیدوارم شما هم آن را امتحان کنید و لذت ببرید ..


 عکس های رنگین آشپزی شما از روی این وبلاگ در صفحه تصاویر آشپزی شما (1)  و (2) و(3)و

 (4) قرار داده شده است . در اینجا از همه دوستانی که تصاویر زیبای خودشون را برام فرستاده اند

 صمیمانه سپاسگذارم .راستی دوستان خوبم اگه شما هم حوصله عکاسی داشتیدوشرایط هم فراهم

بود . لطفاعکس هنرمندی هاتون را برام بفرستید.


 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صورت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

 

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

 

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

مواد لازم :برای ۳-۴ نفر

جگر مرغ :نیم کیلو

پیاز :سه عدد بزرگ

سیر :یک حبه

روغن مایع :چهار قاشق غذاخوری

کره :30 گرم

فلفل قرمز :یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه :یک قاشق چایخوری

زیره :یک قاشق چایخوری

رب گوجه :یک قاشق غذا خوری سر صاف

رب انار :یک قاشق غذا خوری

سیب زمینی بزرگ :دو عدد

نخودفرنگی پخته :یک لیوان

نمک :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز ها را خلالی خرد می کنیم و نصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا پیاز نیم پز بشه .

وقتی آب آن تمام شد روغن مایع را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم به هم می زنیم تا رنگ پیاز ها طلایی بشه (اینطوری روغن کمتری مصرف می شه ).و سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم و یکی دو دقیقه دیگه تفت می دهیم به طوریکه رنگ سیر تغییر نکنه .

جگر مرغ را به صورت قطعاتی با عرض یک سانتی متر برش می دهیم به طوریکه هر جگر مرغ حدودا پنج قطعه بشه .

 آنر ابه مواد فوق اضافه می کنیم و همینطور کره را می افزاییم .کمی آن را زیر ور می کنیم تا رنگ جگر عوض بشه ..

حالا رب انار وگوجه وادویه ها وهمینطور نمک را با نصف استکان اب جوش مخلوط می کنیم وبه ماهیتابه می افزاییم .فقط حدود ده دقیقه در ماهیتابه را می گذاریم تا جگر پخته بشه (اگه بیش از این زمان بگذاریم جگر سفت می شه )و سپس در ماهیتابه را برمی داریم وحرارت را زیاد می کنیم تا خوراک به روغن بیفته .

سیب زمینی را به صورت خلالی سرخ می کنیم .نخود سبز را هم اگه به صورت تازه فریزر کردیم را می تونیم با سه قاشق غذاخوری آب و یک قاشق چایخوری نمک به مدت پنج دقیقه و با قدرت صد درصد (900 وات )در مایکرو ویو بپزید ویا از نخود فرنگی کنسرو شده استفاده کنید .حالا از از سیب زمینی سرخ شده ونخود فرنگی پخته شده را برای دور چین آن استفاده می کنیم ..در ساندویج هم ازجگر ونخو فرنگی وسیب زمینی به یک اندازه استفاده می کنیم ...خیلی خوشمزه هست ........نوش جان .