سلام عزیزانم .......امیدوارم تا اینجای این تعطیلات سه روزه بهتون خوش گذشته باشه .من برای روز پدر رولت خامه ای درست کردم .....بسیار راحت بود و خیلی سریع حاضر شد ....امیدوارم شما هم امتحان بفرمایید  از نتیجه لذت ببرید ...

            سالروز ولادت حضرت علی (ع) را بر همه شما خوبان فرخنده باد و روز پدر را

                                    را به تمام پدران گرامی ،تبریک عرض می کنم .


 دوستان عزیزم در صفحه پربیننده ترین عناوین شما می تونید بیست عنوان که از همه بیشتر مورد پسند قرار گرفته مشاهده بفرمایید..

 


 عکس های رنگین آشپزی شما از روی این وبلاگ در صفحه تصاویر آشپزی شما (1)  و (2) و (3)و

 (4) قرار داده شده است . در اینجا از همه دوستانی که تصاویر زیبای خودشون را برام فرستاده اند

 صمیمانه سپاسگذارم .راستی دوستان خوبم اگه شما هم حوصله عکاسی داشتیدوشرایط هم فراهم

بود . لطفاعکس هنرمندی هاتون را برام بفرستید.

 



مواد لازم :لطفا برای دیدن پیمانه اینجا را ببینید.

تخم مرغ :هفت عدد

آرد:180 گرم یا دو پیمانه آرد منهای یک قاشق سوپخوری سرخالی

شکر :150 گرم یا سه چهارم پیمانه

آب داغ  :یک سوم پیمانه ویا پنج قاشق سوپخوری

وانیل خالص :سه چهارم قاشق چایخوری

خامه :حدود ششصد تا هشتصد گرم

برای تزیین :(دل به خواه )

شکلات 50 گرم

خامه :پنجاه گرم

طرز تهیه :

فر را با درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا خوب گرم بشه .

زرده ها را با شکر می زنیم تا کمی شکر حل بشه.و سپس آب داغ و وانیل را به آن اضافه می کنیم .و حدود هفت الی هشت دقیقه با دور تند همزن می زنیم تا روشن وکشدار بشه .

سپس تیغه همزن را عوض می کنیم و سفیده را آنقدر می زنیم پوک بشه ووقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده از کاسه نریزه .

سفیده را به مخلوط زرده وشکر اضافه می کنیم وبا لیسک به آرامی در یک جهت به هم می زنیم تا فقط با هم مخلوط بشوند .

آرد را که یه بار الک کردیم به مخلوط فوق اضافه می کنیم وباز به آرامی  ودر یک جهت با لیسک به هم می زنیم .تا مواد با هم مخلوط بشوند .

سینی مورد نظر را کمی چرب می کنیم روی آن کاغذ روغنی می اندازیم ولی روی کاغذ را اصلا چرب نمی کنیم . سایز سینی من ،35 در 30 سانتیمتر بود ولی مناسب ترین سینی برای این خمیر 35 در 45 سانتیمتر هست .

خمیر رولت را در سینی می ریزیم وبا پالت آن را صاف می کنیم تا ضخامت آن در همه جاهای سینی یکنواخت بشه .

 سپس آن را در طبقه وسط فر در حرارت 220 درجه سانتیگراد قرار می دهیم وبه مدت ده الی پانزده دقیقه می پزیم ..بهتره از دقیقه هشت به بعد آن را مرتب چک کنیم و وقتی روی رولت کاملا پخته شد وبه رنگ قهوه کم رنگ شد آنر ا از فر خارج می کنیم .(بهتره روی تمام  رولت به رنگ وسط رولت من بشه )

حالا یک سینی فر به اندازه سینی قبلی را روی آن بر می گردانیم و صبر می کنیم تا کاملا رولت خنک بشه .سپس یک کاغذ روغنی روی رولت می اندازیم وسینی را روی آن بر می گردانیم ..حالا کاغذ روغنی زیر رولت را به ارامی جدا می کنیم و آن را رول می کنیم و حدود دو ساعت در یخچال می گذاریم .

خامه قنادی را حدود هفت الی هشت دقیقه با همزن برقی می زنیم تا کاملا فرم بگیره .ایندفعه من خامه قنادی یک کیلویی تهیه کردم .و مزه آن خیلی خوب بود و خیلی راحت فرم گرفت .

حالا خامه را با ضخامت حدود نیم  تا یک سانتی متر روی نون رولت صاف می کنیم و  آن را رول می کنیم .و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم .

روی آن را یک لایه نازک خامه ،صاف می کنیم و یک ربع در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیره .

برای شکلات روی آن خامه را حدود یک دقیقه در مایکروویو قرا می دهیم تا داغ بشه وبعد شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم و حدود دو الی سه دقیقه روی بخار کتری قرار می دهیم تا کاملا شکلات آب بشه و بعد آن را کنار می گذاریم تا کمی سر بشه ولی سفت نشه .

مجددا روی رولت را با خامه می پوشانیم و آرام با قاشق روی آن شکلا ت می ریزیم .تا خودش به اطراف رولت سرازیر بشه .

وقتی شکلات کاملا بسته شدمی تونیم با شکوفهای خامه و مروارید ویا انواع میوه تزیین کنیم .البته تزیین دل به خواه هست ومی تونید با پودر شکلات یا کاکائو یا پودر نارگیل و یا شکلات رنده شده وحتی پودر قند و میوه آن را تزیین بفرمایید و داخل رولت هم می توانید با مربا ویا انواع کرم پر بفرمایید .با یک فنجان چای ویا قهوه داغ خیلی خوشمزه هست ...نوش جان .