یک مربای خوش عطر وخوش طعم که اگه درست کنیدبا یک تیر دو نشون می زنید هم در طبخ شیرین پلو ومرصع پلو به کار می ره وهم صبحانه برای عزیزانتون.فقط، وقتی دارید میوه می خورید باید یک کم حوصله کنید.


مواد لازم:

پوست پرتقال

شکر :یک ونیم برابر وزن پوست پرتقال تازه

هل درسته

آبلیمو :یک تا دو قاشق

طرز تهیه :

ابتدا برای درست کردن گل های رز به روشی که در تصویر می بینید پوست پرتقال را به صورت نواری برش می دهیم .سعی می کنیم تا جاییکه می شه گوشت سفید اون را بگیریم .

بعد اون را به شکل گل می پیچیم

با خلال دندان اون را فیکس می کنیم تا باز نشه

مابقی پوست پرتقال را هم به شکل نوارهای باریک برش می دهیم .می تونیم این خلال ها را بگذاریم خشک بشه و اون را نگه داریم .

 

برای گرفتن تلخی پوست پرتقال حدود نصف روز اون را در آب سرد خیس می کنیم و حدود دو سه نوبت هم آب اون را تعویض می کنیم .

به ازای هر کیلو شکر ۳ لیوان آب می گذاریم تا بجوشد وبع گلهای رز را به آن اضافه می کنیم ومی گذاریم قوام بیاید ودر اخر یک تا دو قاشق آبلیمو به نسبت میزان مربا به اون اضافه ی کنیم .بعداز درست شدن مربا خلال دندان ها را خارج می کنیم .

می تونیم مقداری مربای هویج درست کنیم ودر آخر پخت به مربای پوست پرتقال اضافه می کنیم و در شیشه در بسته برای مرصع پلو نگه می داریم .همینطور می تونیم خلال بادوم هم به اون اضافه کنیم .