باز هم سلام .ایندفعه کیک رابه اینصورت درست کردم .دیگه نگران برش زدن وخورد شدن کیک ها نیستیم.و مدت پخت آن هم کمتر است.


مواد لازم  :

آرد:۳پیمانه

شکر :۱ و۳/۱لیوان

ماست :نصف لیوان

روغن :نصف لیوان

تخم مرغ :۴ عدد

بیکینگ پودر :۲ قاشق چای خوری

وانیل :یک قاشق چای خوری

طرز تهیه :

منظور از لیوان همون لیوان های دسته دار است .

ابتدا چند نکته:

ماست و تخم مرغ باید به دمای معمولی برسد

آرد وبیکینگ پودر باید سه بار الک  شود.

فر قبل از شروع به کار  با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شود.

ابتدا زرده وسفیده را جدا می کنیم وهر کدام را با نصف شکر می زنیم .سفیده رابه قدری که وقتی ظرف را بر می گردانیم از ظرف نریزد.و زرده و شکر و وانیل را به مدت حداقل ۷ دقیقه تا سفید شود و بعد از آن ماست وروغن را به آن اضافه می کنیم ومجددآ با همزن می زنیم . واز این بعد،هم زن را کنار می گذاریم  سفیده را به زرده اضافه می کنیم۰وبه آرامی با لیسک به صورت دورانی به هم می زنیم.

ودر نهایت  آرد را در چند مرحله به ان اضافه می کنیم .ودو سوم هر کدام از قالب ها با آن پر می کنیم. ودر طبقه وسط فر به مدت سی دقیقه می گذاریم.