دستور این دسر را از یک سایت خارجی با کمی تغییرات درست کردم.بر خلاف اسمش ،درست کردنش خیلی آسون و موادش هم در دسترس است .خیلی خیلی هم خوشمزه است وسفره را شیک می کنه.البته در مورد مزه قضاوت را به عهده شما می گذارم.

 


مواد لازم:

شیر :۵ لیوان

شکر :۱ پیمانه

زرده تخم مرغ :دو عدد

کاکائو :۲ قاشق مربا خوری

نشاسته ذرت :سه قاشق غذا خوری پر

وانیل :نصف قاشق چای خوری

ژلاتین:۲۰ گرم

طرز تهیه:

۵ لیوان شیر وکاکائو و نشاسته را مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا غلیظ شود.

پودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط می کنیم .وروی بخار آّب کتری می گذاریم. تا کاملأ حل شود.

زرده تخم مرغ وشکر  ووانیل را خوب به هم می زنیم . وبه آرامی به شیر اضافه می کنیم وبه سرعت به هم می زنیم تا غلیظ تر شود.وبعد از روی حرارت بر می داریم .وژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .این نکته مهم است که ژلاتین را به شیر داغ اضافه نکنیم وگرنه میبرد.

کل مواد را در قلب ژله می ریزیم وبمدت ۱۲ ساعت در یخچال می گذاریم تا خوب ببندد

وبعد اونرا  بر می گردانیم  وبا خامه تزیین می کنیم.

نکته :برای آزاد شدن کرم ابتدا باید دور کرم را آزاد می کنیم واگر بر نگشت به مدت کوتاهی در آب گرم قرار می دهیم تا آزاد شود.کرم من بدون گذاشتن در آب گرم آزاد شد.