سلام دوستان عزیز

من امروز کباب کوبیده درست کردم.اغلب خانم هایی که من با هاشون دوست هستم(البته منهای دوستهای عزیز وهنر مندی که از طریق این وبلاگ باهاشون آشنا شدم)عنوان می کنند که این کباب را از بیرون تهیه می کنند چون هم سخته وهم احتمال داره کباب به اصطلاح بیفته توی آتیش.اما من فکر می کنم اگه چند تا نکته ریز را رعایت کنیم می تونیم در عرض دوساعت چلوکباب برای ناهار داشته باشیم وهم از سلامت وتمیزی محتویات گوشت آن مطمئن باشیم .نمی دونم نظر شما چیه. 

 


مواد لازم :

گوشت چرخ کرده :نیم کیلو

پیاز متوسط :یک عدد

نمک وفلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه :

اول چند نکته مهم در مورد گوشت چرخ کرده

۱-گوشت چرخ کرده بهتره از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله به نسبت دو به یک باشه ...

۲-بهتره گوشت را دو بار چرخ کنید.

۳-گوشت باید زیاد چرب نباشه

پیاز را رنده می کنیم وکاملأ آب را می گیریم .خیلی مهمه که اصلأ آب نداشته باشه

گوشت وپیاز ونمک وفلفل را خوب مخلوط می کنیم وبعد به مدت ۵ دقیقه خوب ورز می دهیم .تا کاملأ چسبندگی پیدا کنه.بعدش گوشت را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیره.این نکته هم خیلی مهمه.

بعد نوبت به کباب زدن می رسه.به اندازه یک نارنگی کوچک رابر میداریم وخوب به سیخ فشار می دهیم که کاملأ به سیخ بچسبد.همینطور که در تصویر می بینید با دو انگشت ابتدا وانتهای کباب را کاملأ به سیخ می چسبانیم.سیخ ها که آماده شد

 

ابتدا شعله کباب پز را زیاد می کنیم ووقتی کمی یک طرف کباب ها تغییر رنگ داد سریع اونرا بر می گردانیم تا طرف دیگر هم کمی پخته شود .

این هم خیلی مهم است چون در صورت عدم اینکار می افته.

بعد با راحتی کباب را می پزیم.اگر دوست داشتیدچند تا گوجه فرنگی رانصف کنید ونمک بزنید وکباب کنید .نوش جان

اگه کباب را درست کردید نتیجه را لطفأ به من خبر بدید.