سلام به همه دوستان

امروز از صبح تا حالا مشغول بودم .ولی شیرینی راحتی بود و خوشمزه شد.البته این را من نباید بگم .اعضاء خانواده نظرشون این بود .امیدوارم شما هم اگه شروع نکردید فردا صبح مشغول شوید.ولی اگر می خواهید صبح روز اول عید شیرینی داشته باشید.روی ظرف را سلفون بکشید ودر جای مطمئنی نگهداری کنید تا هم شیرینی ها خشک نشند وهم غیب.خیلی خوشحال می شم که نظراتتون راهم بدونم.


مواد لازم:

پودر شکر :۳۰۰ گرم

آرد :۲۵۰ گرم

روغن جامد:۷۵ گرم

کره :۱۰۰گرم

کشمش پلویی ریز :۱۲۰ گرم

تخم مرغ :۳ عدد

وانیل :یک قاشق چایخوری سر خالی

بکینگ پودر :نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا کره وروغن جامد را که در دمای اتاق اب شده اند را ۵دقیقه می زنیم وبعد پودر شکر را و وانیل را هم اضافه می کنیم ومجددآ ۱۰ دقیقه با همزن می زنیم تا سفید شود .سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم وبعد از هر بار اضافه کردن تخم مر غ هم دودقیقه می زنیم تا تخم مرغ کاملأ با مواد مخلوط شود.

از این به بعد دیگه همزن را کنار می گذاریم و اول آرد وبکینگ پودر الک شده را خیلی به آرامی اضافه می کنیم وبا لیسک وحرکت دورانی به هم میزنیم.

 

 

 اصلأ نباید زیاد به هم بزنیم.ودر آخر کشمش را اضافه می کنیم.غلظتش باید مثل تصویر بشود

.

  سپس با قاشق چای خوری به اندازه فندق از خمیر شیرینی بر میداریم ودر سینی فر با فاصله می چنیم .کف سینی را کاغذ روغنی می اندازیم ولی چرب نمی کنیم .

 مدت پخت ۱۰ دقیقه در حرارت ۱۴۰ درجه سانتی گراد می باشدحدودآ ۲۰۰ عدد شیرینی با این مقدار شیرینی خواهید داشت.

البته حرارت فرها متفاوت است.شما می تونید اول کار چند دونه شیرینی در فر بگذارید تا هم زمان وهم سایز شیرینی ها دستتون بیاد .این نکته خیلی مهم است.

چند نکته:

۱-اندازه شیرینی ها سلیقه ای است  ولی در عید معمولأ سایز شیرینی ها کوچولو است.

۲-فر را ۵ دقیقه قبل از پخت روشن کنید وبه طور کل نباید زیاد داغ باشه وهر چه به آخر نزدیک می شیم مدت پخت کمتر می شه.

۳-هیچ وقت با قیف شیرینی ها را نزنید چون کشمش ها در دهانه ماسوره گیر می کنه.

۴-حتمآ باید بگذارید شیرینیها کاملأ سرد بشه وبعد از کاغذ روغنی جدا کنید .

۵- لطفآ شیرینی ها را در ظرف در بسته نگهداری کنید.

۶-می تونید روغن جامد را جایگزین کره بکنید وبه طور کلی ۱۰۰گرم روغن جامد معادل ۱۲۰ تا ۱۵۰ گرم کره است.