دوستان خسته نباشید .از خونه تکانی وخرید وآشپزی وتدارک چهارشنبه سوری و........-چقدر این روز ها وقت کم می آوریم.امروز دو تا شیرینی را همزمان درست کردم .یکی را با زرده تخم مرغ ویکی را با سفیده تخم مرغ.خانم های قدیمی هم این دوتا را باهم درست می کردند.نکته مهم این هست که در ترکیب این دو شیرینی روغن یا اصلآ استفاده نمیشه ویا خیلی کم.شیرینی پفکی گردویی با زرده تخم مرغ درست می شه۰


مواد لازم:

زرده تخم مرغ :۴ عدد

 پودر قند :۱۵۰ گرم

گردو خورد شده :۲۰۰ گرم

وانیل :یک قاشق چای خوری

آب :سه قاشق غذا خوری

کاکائو در صورت تمایل

پودر پسته :برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا  زرده ها وپودرقند را خوب می زنیم حدود ۱۵ دقیقه تا کاملآ کشدار وسفید شود وبعد گردو را اضافه می کنیم.

بعد از اضافه کردن گردو ها ،سه قاشق آب را اضافه می کنیم وغلظت نهای به صورت زیر می شود.

 

اگر دوست داشتیم  می تونیم گردو ها در فر یا روی گاز مختصری تفت می دهیم.گردو ها را روی سینی فر می ریزیم وبه مدت ده دقیقه گریل را روشن می کنیم گردوها برشته می شوند وپوسته گردوها جدا می شود.وهمینطور سبک ترو سفید تر می شوند.

 

مایع شیرینی نیاز به استراحت نداره وباید بلافاصله درست بشه.با قاشق چای خوری گلوله های از شیرینی را در سینی فر می چینیم .وکمی پودر پسته روی آن می ریزیم .کف سینی  را کاغذ روغنی چرب شده می اندازیم.

 

این پفک سریع می سوزد ودر حرارت ۱۴۰درجه سانتی گراد به مدت ۵ تا ۷ دقیقه حاضر است.باید صبر کنیم تا کاملآ سرد شود وبعد از کاغذ روغنی جدا می کنیم .

در صورت تمایل می توانید نصف مایع شیرینی را با پودر کاکائو مخلوط کنیم تا دو رنگ شیرینی داشته باشیم.