همانطور که در پست قبل توضیح دادم این شیرینی با سفیده تخم مرغ درست می شه واگه حوصله نداشتید که همزمان شیرینی ها را درست کنید تا یک هفته می تونید سفیده ها را در یک شیشه در بسته نگهداری کنید .اما من  دوست دارم که همیشه شیرینی پفکی گردویی وشیرینی نارگیلی را باهم درست کنم. 


مواد لازم :

سفیده تخم مرغ :۴ عدد

شکر :۲۲۰ گرم

پودر نارگیل :۲۵۰ گرم

روغن :دوقاشق غذا خوری

بیکینگ پودر :نصف قاشق چای خوری

کرم تارتار :۴/۱قاشق چای خوری

وانیل :۴/۱قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا سفیده تخم مرغ وشکر را با همزن آنقدر می زنیم که فرم بگیرد

.

 

بعد وانیل ،بیکینگ پودر را اضافه می کنیم ودر آخر هم کرم تار تار (در صورت در دسترس نبودن ،چند قطره آبلیمو می ریزیم ) و پودر نار گیل وروغن را با لیسک با موادقبلی  مخلوط می کنیم وبعد روی حرارت کم ( ترجیحآ روی شعله پخش کن ) به هم می زنیم تا غلیظ شود .غلظت نهایی در تصویر دیده می شود .

 

بعد با قاشق چای خوری از مواد، گلوله هایی روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم .ودر حرارت ۱۴۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا فقط اطراف شیرینی طلایی شود.

لطفآ تا زمانی که شیرینی سرد نشده آن را از کاغذ روغنی جدا نکنید.