سلام دوستان خوبم .این  آخرین شیرینی است که برای سال جدید درست کردم تا از نظر تنوع رنگی کامل بشه.واقعآ هم بسیار متنوع است وشما می تونید اونرا با انواع شکلها ورنگها تزیین کنید.



 مواد لازم:

کره :۲۲۵گرم

آرد:۵۰۰-۵۵۰ گرم بسته به سایز تخم مرغ

پودر شکر :۲۵۰ گرم

وانیل :یک قاشق چای خوری

تخم مرغ :۲ عدد

مواد برای تزیین:

مربا از هرنوع که دوست دارید

پودر پسته

شکلات رنده شده

خلال بادام خلال پسته

شکلات تخته ای آب شده که با نسبت مساوی با خامه مخلوط شده باشد

طرز تهیه :

ابتدا کره ای که در دمای اتاق آب شده باشد وپودر شکرو وانیل را یک ربع می زنیم تا کاملأ سفید وکشدار شود وبعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم وبعد از هر تخم مرغ ۵ دقیقه می زنیم .

سپس همزن راکنار می گذاریم وآرد را کم کم اضافه می کنیم تا تبدیل به یک خمیر نرم شود که به دست هم نچسبد.

نکته:بهتر است که ابتدا ۵۰۰ گرم آرد را اضافه کنیم وبعد اگر خمیر هنوز به دست می چسبد ۵۰ گرم را کم کم اضافه می کنیم ونباید از این بیشتر شود.  

سپس خمیر حدود ۲-۳ ساعت در کیسه فریزر می گذاریم ودر یخچال استراحت می دهیم تا سفتر شود وانسجام پیدا کند.

حالا خمیر را با وردنه به قطر حدود ۴-۵ میلیمتر باز می کنیم وبه هر شکلی که دوست داشتیم قالب می زنیم.

ودر حرارت ۱۳۰ درجه سانتی گراد به مدت حدود ۱۵ دقیقه در فر می گذاریم.فقط زیر شیرینی باید کمی تغییر رنگ دهد.شیرینی ها را می گذاریم خنک شود وسپس تزیین می کنیم.

 

در مورد تزیین سلیقه ای است .شیرینی ها را جفتی با مربا به هم می چسبانیم ویا روی آن را مربا می زنیم ودر پودر پسته ویا پودر نارگیل می زنیم ویا به صورت نصفه در شکلات می زنیم ویا روی آن را نوارهای باریک شکلات می زنیم وبا خلال تزیین می کنیم .تزیین آن خیلی متنوع است.