این هم رشته پلو امسال که به اصطلاح رشته کار از دستمون در نره.من برای تنوع رشته پلو امسال را با گوشت کوفته قلقلی و به صورت قالبی درست کردم .شما هم اگه تا حالا نپختید برای شام اقدام کنید .


موادلازم:

برنج :۳ لیوان(۶۰۰ گرم)

رشته پلویی :۳۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده :۵۰۰ گرم

پیاز متوسط :یک عدد

سیر :دو حبه

ادویه گوشت :به میزان دلخواه

سیب زمینی :دوعدد

ماست :یک قاشق غذا خوری

کشمش :۴ قاشق غذا خوری

زیره ودار چین :به میزان دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا گوشت چرخ کرده وپیاز وسیر رنده شده وادویه  را ورز می دهیم وبه صورت قلقلی در می آوریم.

سپس کمی روغن وآب کف ماهیتابه می ریزیم و قلقلی ها را در آن می چینیم وتفت مید هیم .

مقداری کشمش را با کره تفت می دهیم و کمی دار چین وزیره هم به آن اضافه می کنیم.

برنج خیس کرده را می جوشانیم ووقتی مغز برنج نیم پز شد (دو سه دقیقه مانده به صاف کردن برنج)رشته ها را اضافه می کنیم وبعد از سه دقیقه آبکش می کنیم

من برای ته دیگ ،سیب زمینی خام را رنده کردم وبا یک قاشق ماست وکمی دارچین مخلوط می کنیم وبعد از ریختن روغن  این مخلوط را کف قابلمه صاف می کنیم .

 سپس برنج راد رچند نوبت  در قابلمه میریزیم ودر هرنوبت زیره ودارچین وقلقلی ها را لابلای برنج دم می کنیم.بعد روی آن کمی آب جوش وروغن حیوانی می ریزیم وابتدا ۵ دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت ۵/۱ساعت با حرارت پایین برنج را دم می دهیم وبا کشمش وقلقلی ها تزیین می کنیم.