یک غذای سنتی ومحلی که در تمام استانهای ایران مشترک است . اگه در منزل شما طرفدار داشته باشه.خیلی راحت در عرض بیست دقیقه حاضر می شه.البته با  زود پز. وگرنه باید از صبح تا ظهر روی شعله ملایم باشه تا برای ناهار چیزی برای خوردن داشته باشیم .نمی دونم در منزل شما هواخواه داره یا نه؟

 


مواد لازم :

گوشت با استخوان :یک کیلو

نخود :نصف لیوان

سیب زمینی :۲عدد

پیاز :۲ عدد

سیر :۲-۳ حبه

گندم پوست کنده :دو قاشق غذا خوری

نمک وفلفل وزرد چوبه :به میزان لازم

گوجه فرنگی :۲ عدد

لیمو عمانی :۲ عدد

طرز تهیه:

یک سوم دیگ زودپز را آب می ریزیم وبعد تمامی مواد را داخل آن می ریزیم .اگه دوست داشتیم سیب زمینی را با پوست استفاده می کنیم .خوشمزه تر است.بعد روی شعله زیاد می گذاریم تا کا ملأ حدود ده دقیقه بجوشد وکف های روی آن را می گیریم .

در نهایت در دیگ زود پز را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد .البته بسته به دیگ زود پز دارد .آبگوشت حاضر است به همین راحتی.

. 

اگه دوست داشته باشید می تونید کل مواد آبگوشت را با یک پیاز خام  نمک وفلفل را بکوبید.وگوشت کوبیده را با نون سنگک میل کنید.

 

 

نکته : بعضی مواد آبگوشت دل به خواهی است مثل گندم ،گوجه ولیمو .بعضی ها در آبگوشت بادمجان سرخ شده ولوبیا و....... می ریزند .بادمجان را امتحان کنید خوشمزه می شه.