سلام به همه دوستان گلم .خیلی دلم برای همتون تنگ شده بود .خدا را شکر .تعطیلات نوروز هم تموم شد .امیدوارم سیزده بدر به همه خوش گذشته باشه . این هم یک غذای سنتی اصفهان .در مدت سفر که آشپزی تعطیل بود برای همین از فرصت استفاده کردم از نحوه پخت این غذا گزارش تصویری تهیه کردم تا اقلا دست خالی نباشم .البته این را هم اضافه کنم که اگه مثل من ، از دنبه وبوی آن بدتون می آید در سفر به اصفهان سراغ بریونی اصفهان نروید.اصفهانی ها ناراحت نشندها چون ملت ،خیلی با ولع وبا اشتهای فراوان میل می کردند.


بریانی اصفهان

نوشته شده در جمعه چهاردهم فروردین 1388 ساعت 14:40 شماره پست: 28

سلام به همه دوستان گلم .خیلی دلم برای همتون تنگ شده بود .خدا را شکر .تعطیلات نوروز هم تموم شد .امیدوارم سیزده بدر به همه خوش گذشته باشه . این هم یک غذای سنتی اصفهان .در مدت سفر که آشپزی تعطیل بود برای همین از فرصت استفاده کردم از نحوه پخت این غذا گزارش تصویری تهیه کردم تا اقلا دست خالی نباشم .البته این را هم اضافه کنم که اگه مثل من ، از دنبه وبوی آن بدتون می آید در سفر به اصفهان سراغ بریونی اصفهان نروید.اصفهانی ها ناراحت نشندها چون ملت ،خیلی با ولع وبا اشتهای فراوان میل می کردند.


مواد لازم :

گوشت گوسفند وکمی دنبه

پیاز

نعنا

نمک وزرد چوبه ودار چین وخلال بادام

جگر سفید

نان مخصوص ویا سنگک

طرز تهیه :

ابتدا گوشت گوسفند وزرد چوبه را با دنبه وپیازمی پزند به طوریکه مقداری از آب گوشت باقی بماند.سپس گوشت وپیاز پخته را با نعنا چرخ می کنند وکمی زعفران را هم به آن اضافه می کنند.

جگر سفیدرامی پزند و چرخ می کنند و بعد در روغن سرخ می کنند. 

.کمی دارچین وخلال بادام را کف کفگیر های مخصوص بریانی می ریزند.

به اندازه کف دست ،گوشت رادر کفگیرصاف می کنند. وروی حرارت ملایم قرار میدهند تا کمی یک طرف آن سرخ شود.

 

روی نون مخصوص کمی آب گوشت میریزند وکمی جگر روی نون می گذارند و بعد بریونی را هم کنار اون بر میگردانند. بریونی را با ریحان ودار چین ودوغ  میل می کنند

.