این هم یک دسر مد روز وجدید.تا جایی که من تحقیق کردم دونوع چیز کیک داریم .یک نوع به صورت سرد تهیه می شه که خامه وژلاتین داره ونوع دوم که در فر تهیه می شه تخم مرغ در اون استفاده می شه وپنیر اون هم بیشتره.من نوعی را درست کردم که نیاز به فر نداره.و خودم از مزه اون خوشم اومد .در منزل هم اظهار کردند که قابل خوردن است!!!!


مواد لازم :

بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی :۳۵۰ گرم

کره :۱۲۰ گرم

خامه :۲۵۰ گرم

پنیر خامه ای :۲۰۰ گرم

شکر :۶۰ گرم

پودر ژلاتین :۴ قاشق چای خوری

کمپوت آناناس :۳۰۰ گرم

شکلات سفید :۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا بیسکویت را به این صورت پودر می کنیم .

 با کره آب شده خوب مخلوط می کنیم .می توانیم پودر بادام به آن اضافه می کنیم.من حدود ۵۰ گرم پودر بادام به آن اضافه کردم.بعد از آن ،این مخلوط را خوب کف قالب کمر بندی صاف می کنیم ومی فشاریم وحدود بیست دقیقه در یخچال می گذاریم.

پنیر خامه ای را با نصف شکر و خامه را با مابقی شکر خوب می زنیم وبعد این دو را با هم مخلوط می کنیم.

پودر ژلاتین را با ۴-۵ قاشق آب سرد مخلوط می کنیم.وروی بخار آب کتری می گذاریم تا کاملآ تبدیل به مایع بیرنگ بشه.

شکلات را رنده می کنیم.

ژلاتین که خنک شد با شکلات وآنا ناس های خرد شده  ومواد قبلی مخلوط می کنیم وروی بیسکویت صاف می کنیم وحدود دو سه ساعت  در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیره .

کمر بند اونرا باز می کنیم واونرا تزیین می کنیم می تونیم روی اونرا با خامه فرم گرفته وآناناس تزیین کنیم.البته من برای اینکه کالریش خیلی بالا نره فقط با اناناس تزیین کردم.من برای درست کردن این چیز کیک از سایت ایرا ن شف کمک گرفتم.