یک غذای خیلی قدیمی که مامان بزرگم خیلی درست می کردند ولی یک جورایی در نسل بعدی روبه انقراض رفته بود تا اینکه من اونرا مجددآ در خانواده احیا کردم .منظور از شیره ،شیره نبات بوده است که من به جای اون از شکر استفاده کردم .کلآ غذای متفاوتی است ومن توصیه می کنم که یکبار امتحان کنید.


مواد لازم :

گوشت چرخ کرده :۳۰۰ گرم

برنچ :۱۵۰ گرم

پیاز :یک عدد

سیر :دو حبه

شکر :نصف استکان

سرکه :نصف استکان

طرز تهیه : 

برنج را می شوییم.برنج ،گوشت چرخ کرده وپیاز وسیر رنده شده را ورز می دهیم .ونمک وفلفل هم به آن اضافه می کنیم.

بعد کمی روغن در ماهیتابه می ریزیم و از خمیر به اندازه یک گلوله متوسط بر میداریم و مطابق شکل زیر در ماهیتابه می چینیم و خوب تفت می دهیم وبعد زیر ورو می کنیم.

خوب که تفت داده شد در ماهیتابه را می گذاریم تا کباب ها آب بندازد.وخوب پخته شود. حدودآ سه ربع ساعت طول می کشد تا برنج کاملأ پخته شود.در نهایت مخلوط شکر وسرکه را به کباب ها اضافه می کنیم وصبر می کنیم تا سس غذا غلیظ شود.مزه غذا ملس هست وشما می توانید میزان شکر وسرکه را تغییر دهید .ومیزان آن کاملا اختیاری است.