دوستان عزیز سلام .حدود چند هفته پیش در سایت آشپز آنلاین(من یکی از مشتری های پر وپا قرص اون هستم ) یکی از دوستان به اسم شهره خانم  این دسر را از سایت های خارجی ترجمه کرده بود که البته پایه و خورده شیشه اون هر دو از ژله بود.من حدود دو سه روز پیش بلاخره عزم را جزم کردم واز اونجایی که ژله خیلی در خونه ما طرفدار نداره اون را با کرم وانیلی درست کردم .


مواد لازم :

شیر :۴ لیوان

شکر :یک پیمانه

خامه:۱۰۰ گرم

پودر ژلاتین :۲۵ گرم

وانیل کیک قاشق چای خوری

ژله میوهای به رنگ دلخواه :یک بسته

طرز تهیه :

ابتدا ژله میوه ای را طبق دستور روی پاکتش درست می کنیم (معمولآ پودر ژله را در نصف لیوان آب جوش حل می کنیم وبعد با یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم ودر قالبی که قبلآ در فریزر گذاشتیم می ریزیم وبه مدت حدود ۴-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملآ ببندد.).وبعد به قطعات غیر هم اندازه مثل خورده شیشه می بریم .ودر یخچال قرار می دهیم .

ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط می کنیم وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژلاتین کاملأ حل شود وحالت شیشه ای شود .اشیر وشکر را روی حرارت می ذاریم تا شکر کاملآ حل شود

.وبعد از روی گاز بر می داریم تا کمی خنک شود وپس از آن خامه ووانیل را به آن اضافه می کنیم ودر نهایت ژلاتین حل شده که کمی حرارت آن گرفته شده را اضافه می کنیم وخوب به هم می زنیم .و مواد در قالبی که قبلآ کمی خیس کردیم ودر یخچال گذاشتیم می ریزیم وآنرا حدود دو ساعت در یخچال بگذارید تا نیم بند بشه

 قالب دسر را از یخچال در می آوریم وتکه های ژله  میوه ای را هم جای دسر قرار می دهیم.

 

 مجددآ ۵-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملآ ببندد ودر نهایت اونرا در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .راستش این ژله اینقدر خوشگله که نیاز به تزیین نداره .من که از این به بعد برای مهمونی ها اون را درست می کنم .