دوستان عزیز سلام .این هم یکی از خورش های ترش وخوشمزه .اگه تا حالا نمی دونید که فردا ظهر قراره چی درست کنید من این خورش را پیشنهاد می دهم .پشیمون نمی شید .راستی برا ی ته دیگ برنج هم کمی کنجد وزیره درسته را کف قابلمه ریختم وبعد کمی روغن ونوش لواش .خیلی ته دیگ خوشمزه ای شد البته باید حرارت در طول دم کشیدن برنج کم باشه تا نسوزه .این ته دیگ خوشمزه را از شبنم خانوم (وبلاگ سفره خونه) یاد گرفتم که همین جا ازشون خیلی تشکر می کنم .


مواد لازم :(برای ۳-۴ نفر)

گوشت خورشی :۴۰۰ گرم

گوجه سبز :۴۰۰ گرم

پیاز :دو عدد متوسط

نعنا خورد شده :سه قاشق غذا خوری پر

روغن :دو قاشق غذا خوری (اگه گوشتتون کمی چرب بود یک قاشق کافیه )

زرد چوبه :یک قاشق چای خوری سر پر

نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت ها بهتره به اندازه گوشت خورش قیمه خورد شده باشه .

پیاز را در روغن کمی تفت می دهیم تا سبک بشه وبعد زرد چوبه وکمی فلفل به آن اضافه می کنیم .

ومجددا خوب هم می زنیم .در این مرحله نمک اضافه نمی کنیم چون گوشت با نمک نمی پزه ).سپس گوشتها را اضافه می کنیم وکمی تفت می دهیم تا فقط رنگ گوشت ها عوض بشه .بعدش نعنا را اضافه می کنیم تا با بقیه مواد مخلوط بشه .

حالا یک لیوان آب جوش به خورش اضافه می کنیم ودر قابلمه را می گذاریم حدود یک ساعت ونیم بپزه .(حتمآ آب باید جوش باشه کلا هیچ وقت آب سرد به خورش اضافه نکنید چون مزه خورشتون کم می شه وبی مزه می شه ).

گوشت ها که پخته شدند گوجه سبز ها را اضافه می کنیم وحدود نیم ساعت دیگه در قابلمه را می گذاریم تا بپزه .گوجه سبزها بهتره درسته باشند وله نشوند .اینجوری ظاهر خورش زیباتر می شه .