این هم یکی از تنقلاتی است که در چند سال اخیر خیلی رواج پیدا کرده ومحال هست که وقتی به قصد خرید در پاساژها قدم می زنید عطر آن شما را به سمت خودش نکشونه البته اگه این ذرت ها را تست کرده باشید حتما متوجه میزان روغن بالای اون شدید به طوریکه با دو قاشق اول دیگه میلی به خوردن بقیه آن ندارید .پس چه خوبه آن را با کالری کمتر برای خود یا عزیزانمون تهیه کنیم .فکر کنم نظز شما هم همین باشه ؟

 


مواد لازم :برای ۱-۲ نفر

ذرت :۱۵۰ گرم

کره :۱۰ گرم

آبلیمو :نصف قاشق چای خوری

سس مایونز :یک قاشق غذا خوری

فلفل قرمز : ۴/۱ قاشق چای خوری

پودر آویشن :نصف قاشق چای خوری 

نمک :نصف قاشق چای خوری

آب :سه قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

برای دون دون کردن ذرت .بهترین کار این است ابتدا یک ردیف از ذرت را با چاقو خارج می کنیم .

سپس به را حتی با انگشت ویا سر چاقو بقیه دانه های ذرت را خارج می کنیم .

 

دانه های ذرت را  با سه قاشق غذا خوری ونمک به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰درصد یا ۹۰۰ وات   در مایکروفر می پزیم .اگه مایکروفر نداشتیم می توانیم آنها را بخار پز کنیم ویا حدود نیم ساعت در دیگ زود پز بپزیم .

کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم و سپس ذرت ها را در آن تفت مختصر می دهیم و آویشن و فلفل قرمز را هم به آن اضافه می کنیم (میزان فلفل وآویشن دل به خواه هست )

در آخر ذرت ها را ازروی حرارت بر می داریم وسس مایونز وآبلیمو را به ان اضافه می کنیم ومخلوط می کنیم تا به خورد ذرت ها بره .

ذرت مکزیکی ما اماده است .نوش جان .

می توانید  از چیپس خلالی وقارچ تفت داده شده هم در آن استفاده کنید .

اگر هم رژیم سفت وسخت دارید می توانید ذرت را به این شکل میل کنید .من این روش را از فرزانه خانوم عزیز یاد گرفتم که امیدوارم هر جا هستند سلامت باشند .

وقتی لفافه دور ذرت را برداشتیم با آب آنها را کاملا را خیس می کنیم وبعد روی آن نمک می پاشیم به طوری که دور آن نمکی بشه . ودر ظرف می چینیم .

بعد آن را در مایکروفر می گذاریم حدود 6 دقیقه با قدرت صد درصد سپس ذرت ها را برمی گردانیم وحدود 6 دقیقه دیگر با قدرت صد در صد در مایکرفر قرار می دهیم .حالا ذرت ها کاملا پخته شده اند .نوش جان .