این هم یک غذای محلی خطه شمال که البته به علت خوشمزه بودن آن کم کم داره همه گیر می شه .با اجازه آنها می خواهم یک اسم دیگه هم برای آن بگذارم "املت گوجه بادمجون"که خیلی هم خوشمزه هست مخصوصا برای عشاق بادمجون که تعدادآنها کم نیست .در دستور اصلی روغن زیاد استفاده می شه ولی من خیلی کم روغن استفاده کردم تا طرفداران این غذا بیشتر بشه .امیدوارم از خوردن آن لذت ببرید مخصوصا آذر خانوم


مواد لازم :

بادمجان :۴ عدد

گوجه فرنگی :۴ عدد

سیر :۵ حبه

روغن :۲ قاشق غذا خوری

کره ک۱۰ گرم

تخم مرغ :۳ عدد

نمک وزردچوبه :به مقدار لازم

طرز تهیه :

بادمجان ها را کمی چرب می کنیم و به مدت نیم ساعت در طبقه پایین فر با بالاترین حرارت قرار می دهیم .در وسط کار هم بادمجان ها را زیر ورو می کنیم .تا کاملا پوست آن برشته بشه .بعد از آن پوست بادمجان را می کنیم  (اگه بخواهیم پوست را راحت کنده بشه به قول گلابتون خانوم می تونید حدود بیست دقیقه بادمجان ها را نایلون در بسته بگذاریم وبعد راحت تر پوست بکنیم )

اگه دوست دارید کباب کردن بادمجان را در فر ،تصویری ببینیداینجارا لطفا کلیک کنید .

 بادمجان ها را ساطوری می کنیم سیر را خیلی ریز خورد می کنیم وخیلی کوتاه در روغن تفت می دهیم(سیر اگه زیاد در روغن تفت بخوره بوی نامطلوبی پیدا می کنه ) وسپس بادمجون ها را اضافه میکنیم .چون من روغن کم ریختم حرارت را کم کردم تا بتونیم خوب تفت بدهم .

سپس گوجه فرنگی ها را پوست می کنیم وبعد خورد میکنیم وبه بادمجون ها اضافه می کنیم .وحدود یک ربع روی حرارت پایین خوب مخلوط میکنیم تا آب آن کاملا تمام شود .در این مرحله نمک وکمی زردچوبه هم اضافه می کنیم .

 در آخر محتویات ماهیتابه را در یک طرف ظرف جمع می کنیم و در طرف دیگر کره را در ماهیتابه قرار می دهیم تا ذوب شود وسپس تخم مرغ را روی آن می ریزم وبا کفگیر زرده وسفیده را مثل خاگینه مخلوط می کنیم .

  کمی که خودش را گرفت کل محتویا ت ماهیتابه را به هم می زنیم تا یک دست بشه وقتی تخم مرغ کاملا پخت غذای ما آماده است .نوش جان .