دوستان خوبم سلام .آخ چه قدر برای نوشتن در وبلاگم  وبیشتر از آن برای شما دوستان تنگ شده بود. اما در سفر نمی شه خیلی پای نت وقت گذاشت .امیدوارم تاخیر من در دادن پاسخ به محبتاتون را بخشیده باشید .اما این دسر .خیلی ساده هست و در عین حال خوشمزه .ریشه اون یزدی هست ومزه آن هم مشابه فالوده یزدی هست که با فالوده شیرازی کاملا متفاوت هست ..برای سفره افطار هم مناسبه و نسبت به زولبیا وبامیه کالری کمتری داره .به یک بار امتحانش می ارزه .امیدوارم لذت ببرید.


مواد لازم :

نشاسته :یک لیوان

آب :۹ لیوان

شربت وگلاب به میزان لازم

خلال پسته وبادام :برای تزیین

مواد لازم برای درست کردن شربت :

شکر :یک واحد

آب :نصف واحد

طرز تهیه :

ابتدا هشت لیوان آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاد.

نشاسته را با یک لیوان آب سردخوب مخلوط می کنیم تا کاملا نشاسته در آب حل بشه .

 

 

وقتی آب به جوش اومد نشاسته حل شده را به آرومی در آب می ریزیم ومرتب هم می زنیم تا نشاسته گلوله گلوله نشه .

حدود ده دقیقه باید روی حرارت کاملا بجوشه تا بوی خامی نشاسته از بین بره .در این حین باید مرتب به هم بزنیم  تا ته نگیره.وغلظت آن مشابه تصویر بشه .

 حالا نشاسته قوام یافته را در کاسه های متوسط می ریزیم  ودر یخچال می گذاریم تا کاملا ببنده وسفت بشه .

این دسر در اصل با شیره نبات خورده می شه .ولی شیره نبات همیشه در دسترس نیست ومی تونید آن را با شربت ویا عسل میل کنید .

برای تهیه شربت،شکر وآب را با هم مخلوط می کنیم وروی شعله حرارت می گذاریم تا قوام بیاد .وکنار می گذاریم تا کاملا سرد بشه .

اگر هم دوست داشتید با عسل میل کنید یک قاشق عسل ویک قاشق گلاب را روی بخار کتری قرار می دهیم تا کمی نرم بشه .

در آخر موقع سرو به مقدار دلخواه شیره وکمی گلاب ویا مخلوط عسل وگلاب را روی ماقوت می ریزیم ومی تونیم با خلال مغز پسته وبادام آن را تزیین کنیم .وبه این صورت با قاشق میل می کنید .باور کنید خیلی خوشمزه هست .