این هم یک خوراک دیگر

امروز تعطیل بود وروزهای تعطیل با آنکه وقت بیشتری برای آشپزی داریم ولی نمی دونم چرا همیشه در دقیقه نود تصمیم می گیرم چی بپزم.نمی دونم شما هم اینطوری هستید یا نه؟خلاصه نتیجه اش این شد که می بینید.البته به علت کمبود وقت نتونستم تزیینش کنم.


مواد لازم:

مرغ:تکه های مرغ به تعداد افراد خانواده

هویج ،کرفس ،نخود فرنگی :به میزان لازم

سیب زمینی متوسط وپیاز متوسط :یک عدد

سیر :چند حبه

کره:۲۰ گرم

نمک وفلفل وزعفران وآبلیمو :به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را با زعفران ،نمک وفلفل وآبلیمو مزه دار می کنیم...حدود یک ساعت کافی هست .

نخود فرنگی را نیم پز می کنیم

پیاز وسیرو هویج و ساقه های کرفس را خلالی می کنیم وبه همراه سیر رنده شده ونخود فرنگی در  

کره مختصری تفت می دیم ودر کف ظرف تفلون قرار  می دهیم و صاف می کنیم . ونصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم

وسپس  تکه های مرغ را روی آن می چینیم.و ورقه های سیب زمینی را دور آن می چینیم

بعدش آنرا در حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت ونیم  در فر می گذاریم  ومیتوانیم در آخرکار  برای برشته شدن بیشتر  گریل را به مدت   ۵ دقیقه روشن کنیم .نوش جان

نکته :بعد از یک ساعت به آن سر می زنیم .اگه آب آن روی به تما شن بود کمی آب وش به آن اضافه می کنیم وحرارت فر را هم کمتر می کنیم تا سبزیجات نسوزند .

توضیح:می توانیم اگه این سبزیجات را نداشتیم از جایگزین استفاده کنیم مثل قارچ ،کلم بروکلی ،گوجه  

فرنگی فیله شده و............

۰