دوستان عزیز م این هم یک نمای جدید از شله زرد که برای سرو در سفره های افطاری ویا سفره های نذری مناسبه وهم خودش یک جور تنوع محسوب می شه .امیدوارم این روش را امتحان کنیدولذت ببرید .انشاالله در این شبها به تمام آرزوهاتون برسید .


مواد لازم :این مقدار مواد برای این  حدود ۸ نفر کافیه

برنج :یک لیوان

شکر :سه ونیم لیوان

گلاب :یک لیوان ونیم

هل :۶ گرم

زعفران :نصف قاشق چای خوری

خلال بادام :۷۰ گرم

ژلاتین :۲۰ گرم (معادل دوقاشق غذا خوری پر )

خلال پسته و بادام ودارچین :به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه :

دوستان عزیزم ابتدا شله زرد را طبق توضیحات در اینجا درست می کنیم .

این توضیح را اضافه کنم که معمولا نسبت برنج به شکر یک به سه هست ولی من چون ژلاتین به آن اضافه کردم شکر را بیشتر ریختم .

چند تا از دوستان گلم مراحل آماده کردن ژلاتین را را می خواستن از نزدیک ببینند که به این ترتیب هست

ابتدا پودر ژلاتین را باکمی آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه واز ظرف جدا بشه .

سپس آن را روی بخار کتری می گذاریم تا با حرارت غیر مستقیم آب بشه وحالت شفاف پیدا کنه .اگه طی آب شدن کمی سفت بود می تونیم مقداری آب جوش به ان اضافه کنیم تا روان بشه  .

وقتی زیر شله زرد را خاموش کردیم مایع ژلاتین را به آن اضافه می کنیم وخوب به هم می زنیم .

قالب را کمی خیس می کنیم فقط در حدی که مرطوب باشه نه اینکه آب داخل قالب باشه .وسپس شله زرد مخلوط شده با ژلاتین را در قالب می ریزیم

 

قالب را وقتی کمی خنک شد حدود ۵-۶ساعت در یخچال قرار  می دهیم وبعد در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .برای برگرداندن مثل دسر ها رفتار می کنیم .ابتدا با نوک چاقو اطراف دسر را آزاد می کنیم وسپس حدود سی ثانیه در آب گرم فرو می بریم وسپس بر می گردانیم .می تونیم شله زرد قالبی را در قالبهای کوچک یک نفره هم درست کنیم .