سلام دوستان گلم .این شربت خوشمزه که من بعد از شربت آلبالو خیلی دوستش دارم بسیار مناسب پذیرایی از مهمانان گلتون هست وفکر می کنم کمتر کسی باشه که از طعم وعطر نعنای آن لذت نبره .وجایگزین خیلی خوبی برای این شربتهای میوه ای که چیزی جز اسانس ومواد شیمیایی افزودنی نیست ،هم هست.نگهداری آن را راحته و درست کردنش هم بیشتر از یک ساعت وقتتون را نمی گیره .راستی همانطور که خودتون می دونید با کاهو وخیار خیلی خوشمزه می شه وبه قول قدیمی ها ...متضاد سردی این دو سبزی ومیوه محسوب می شه..البته نمی دونم با من موافقید یا نه... 

 


مواد لازم :از این مواد حدود سه لیتر سکنجبین به دست می آد.

شکر :سه کیلو

آب :سه لیتر

سرکه :سه پیمانه

نعنا :نیم کیلو

طرز تهیه :

نعنا ها را پاک می کنیم وبه صورت دسته های کوچک در می آوریم .وهر دسته را با یک ساقه نعنا خوب می بندیم تا باز نشه .

ابتدا آب وشکر را مخلوط می کنیم وروی حرارت می گذاریم تا قوام بیاد .علایم قوام اومدن اینه که حباب هایی را روی شربت می بینیم و یا اگه شربت را کمی در یخچال خنک کنیم قطره قطره از قاشق می چکه

سپس سرکه را اضافه می کنیم ومی گذاریم حدود ده دقیقه دیگه بجوشه تا بوی تند سرکه تمام بشه.در حالی که شربت می جوشه دسته های نعنا را در شربت می اندازیم وزیر دیگ را خاموش می کنیم ومی گذاریم تا شربت کاملا سرد بشه .در این مدت نعنا ها مزه وعطر خوبی به شربت می دهند .

حالا شربت را صاف می کنیم ودر سیسه در بسته نگه می داریم .راستی اگه خواستید شربت سکنجبین برای پذیرایی درست کنید بهترین کار اینه که یک چهارم لیوان را شربت ویک چهارم یخ خورد شده وبقیه لیوان را آب بریزم .خیلی خوشمزه می شه .

اگه هم دوست داشتید می تونید خیار رنده شده هم در شربت بریزید . هم زیبا می شه وهم خوشمزه .