جای شما خالی .مراسم نذری پزون داشتیم .خیلی خوش گذشت .البته فکر نکنین مثل نذری های سابق توی حیاط ودیگ های بزرگ با کلی آدم.در حد ۵/۲کیلو برنج ودر تراس آپارتمان ولی توی دیگ های مسی قدیمی که فقط دونفر بالای سر دیگ بود.لطفأ طرز تهیه ومواد لازم را در ادامه مطلب بخوانید

 


مواد لازم:

برنج:۵/۲ کیلو

شکر :۵/۷کیلو (معمولأ نسبت شک به برنج ۳ به یک است واگه تمایل دارید خیلی شیرین نباشد کمی کمتر استفاده کنید)

گلاب :۵/۱ لیتر

خلال بادام:۷۵۰ گرم

زعفران :نیم مثقال

هل :۲۰ گرم

خلال پسته :برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا برنج را۲۴ ساعت قبل ،پاک وسپس خیس می کنیم .بعد از آن برنج را به مدت یک ساعت ونیم روی حرارت ملایم قرار می دهیم بدون اینکه هم بزنیم.البته باید به اندازه دو بند انگشت آب روی ان باشد ودر دیگ بسته باشد .سپسبه مدت یک ساعت ان را به هم می زنیم تا برنج کاملأ نرم شود

بعد از نرم شدن برنج، شکر را اضافه می کنیم.وباز بهم می زنیم تا شکر حل شود وبعد خلال بادام را اضافه می کنیم

 

   

 در نهایت  هل وگلاب وزعفران را اضافه می کنیم تا خوش رنگ شود

 

 

شله زرد ما آماده است به همین راحتی 

ظروف شله زرد رامی توانیم با خلال مغز پسته وخلال بادام ودارچین تزیین کنید

 .