این هم غذا یی هست که طعم متفاوت و منحصر به فردی داره .طعمی خاص خودش .درسته که شاید سه الی چهارروزی وقتتون را بگیره تا ادویه لیموفلفل را درست کنید .اما به امتحانش می ارزه .البته مربی آشپزی در تلویزیون گفت که این ادویه به صورت آماده هم در بازار هست .خیلی برای میزهای شام مناسبه .وکاملا رژیمی .امیدوارم حتما این غذا را امتحان کنید پشیمان نمی شوید . 

 


مواد لازم :

مواد لازم برای همبرگر

گوشت مرغ چرخکرده :500 گرم

ادویه لیمو فلفل :دو قاشق مربا خوری سر پر

پیاز متوسط :یک عدد

سیر :دو حبه

پودر تخم گشنیز :یک دوم قاشق چایخوری

پودر زنجبیل :یک دوم قاشق چایخوری

نمک :یک قاشق چایخوری

سبزیجات همراه همبرگر

پیاز :یک عدد

سیر :دوحبه

فلفل دلمه ای :دوعدد

کدو :دوعدد

کرفس :یک شاخه

گوجه :دوعدد

هویج :4 عدد

کره :ده گرم

مواد لازم برای ادویه لیمو فلفل

پودر پوست لیمو :۲۰۰ گرم

پودر فلفل سفید :۱۵ گرم

پودر فلفل سیاه :۵ گرم

طرز  تهیه :

ابتدا می رویم سراغ تهیه ادویه لیمو فلفل .به این ترتیب که ابتدا پوست های لیمو ترش را پس از آبگیری را حدود ده دقیقه می جوشانیم وبعد آبکش می کنیم وبا آب سرد ان را خوب می شوییم ومجددا ده دقیقه می جوشانیم .

دفعه دوم فقط آبکش می کنیم ودیگه آب سرد روی آن نمی گیریم .می تونیم با قیچی پوست لیمو ها را به تکه های کوچکتر تقسیم می کنیم وبگذاریم در آفتاب کاملا خشک بشه .

سپس پوست لیمو ها را آسیاب می کنیم( پودر پوست لیمو بسیار عطر خوبی داره وعطرش تمام خونه را فرا می گیره )و بعد از الک کردن ووزن کردن به نسبتی که بالا ذکر شد پودر فلفل سفید وسیاه به ان اضافه می کنیم .

برای خمیر همبرگر تمام مواد لازم را با هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا بکنه .

سبزیجات را به صورت نواری برش می دهیم و بعد در کره مختصری تفت می دهیم .

 حدود نصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم ودر ماهیتابه را می گذاریم تا سبزیجات کمی پخته بشوند .سپس سبزیجات را به کنار ماهیتابه انتقال می دهیم .(البته اگه ماهیتابه بزرگ نبود می تونیم همبر گرها را در یک ماهیتابه دیگه درست کنیم وبعد سبزیجات را روی آن منتقل کنیم .)

از خمیر همبرگر  به هر شکلی دوست داریم با ضخامت حدودیک سانتی متر درست می کنیم ودر ماهیتابه می چینیم .وبعد از اینکه خودش را گرفت آنها را بر می گردونیم .

در آخر سبزیجات را روی همبرگر ها قرار می دهیم ودر ماهیتابه را می گذاریم تا حدود یک ساعت بپزه وآب آن تموم بشه وکمی هم همبرگر ها برشته بشه (با حرارت ملایم )

بسیار طعم مطبوعی داره ..نوش جان