دوستان گلم بعد از مدتها تصمیم گرفتم این شیرینی خوشمزه را درست کنم .کسانی که عطر نسکافه را دوست دارند و تمایل دارند به عنوان عصرانه یک فنجان قهوه با یک شیرینی نسکافه ای که خیلی هم شیرین نباشه میل کنند از طرفداران این شیرینی می شوند .البته قضاوت با شماست .امیدوارم از درست کردن و میل کردن آن لذت وافر ببرید .


مواد لازم :برای بیست وپنج عدد شیرینی متوسط

زرده تخم مرغ :یک عدد

پودر قند :50 گرم

کره :50 گرم

نسکافه :سه چهارم قاشق غذا خوری

آب :یک قاشق غذا خوری

آرد :100تا 120گرم

گردوی ریز شده :50 گرم

بیکینگ پودر :یک دوم قاشق چای خوری

خلال پسته برای تزیین

طرز تهیه:

کره باید در هوای محیط کمی ذوب بشه وبع آنرا با پودر قند خیلی خوب به مدت 5 دقیقه می زنیم .سپس زرده تخم مرغ را هم اضافه می کنیم ودوباره پنج دقیقه با هم زن برقی می زنیم .بهتره چون مواد خیلی کمه از یک ظرف کوچک وگود استفاده کنیم .

نسکافه را در اب حل می کنیم و گردو را می تونیم لای کیسه فریزر بگذاریم وبا وردنه روی آن بکشیم تا خوب ریز بشه .

حالا نسکافه وگردو را هم به مواد اضافه می کنیم وبا لیسک خوب مخلوط می کنیم .

آرد وبیکینگ پودر را دوبار الک می کنیم وبه تدریج به مواد قبلی اضافه می کنیم ولی دراین مرحله با دست به ارامی خمیر را درست می کنیم .واین کار را ادامه می دهیم تا خمیر به دست نچسبه .

اصلا نباید زیاد ورز بدهیم و بیشتر از صد وبیست گرم هم معمولا آرد نمی بره چون در این صورت شیرینی خیلی سفت می شه .

خمیر را داخل کیسه فریزر می گذاریم وبه مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کنه وانسجام پیدا کنه .

فر را گرم می کنیم .بعد بین دو لایه کیسه فریزر با وردنه خمیر را باز می کنیم .و قالب می زنیم ودر سینی فر که باکاغذ روغنی پوشاندید وکمی هم چرب کردید می چینیم .وروی شیرینی ها چند عدد خلال پسته می چینیم .البته کمی فشار می دهیم تا خوب بچسبه وبعد از پخت از شیرینی جدا نشه.

این شیرینی را در یک طبقه بالای طبقه وسط قرار می دهیم با حرارت 160 درجه سانتیگراد (البته حرارت فر من بالاست ومن در 140 درجه شیرینی را درست کردم )به مدت 15 دقیقه .

لطفا بعد از ده دقیقه یک سری به شیرینی ها بزنید اگه دور شیرینی ها کمی تغییر رنگ داده باشند شیرینی ها آماده هست واگه نه پنج دقیقه دیگه اضافه کنید .

نکته مهم در شیرینی های خشک :شیرینی خشک را نمی شه از روی قوامش در مورد اطمینان از پخت مطمئن شد وملاک کمی تغییر رنگ در اطراف و زیر شیرینی هست .

بعد از اتمام پخت سینی را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا شیرینی ها کاملا سرد بشه وبعد می تونیم با تکان دادن کاغذ روغنی شیرینی ها را ازاد کنیم .

نوش جانتان .