سلام به همه دوستانم ...این هم یک غذای بسیار خوشمزه که با وجود اینکه ریشه غیر ایرانی داره جای خودش را در سفره های ما باز کرده ...غذای بسیار مناسبی برای مهمانی های شام هست وبا نان سرو می شه .امیدارم خوشتون بیاد .


شما می تونید از  طریق لینک" آلبوم مطبخ رویا"تمام تصاویر آشپزی وبلاگ را ببنید وبا کلیک کردن روی تصاویر می تونید به طرز تهیه آنها برسید .امیدوارم کار جستجو برای شما را حتتر باشه .

 


عکس های رنگین آشپزی شما از روی این وبلاگ در صفحه "تصاویر آشپزی شما " قرار داده شده است . در اینجا از همه دوستانی که تصاویر زیبای خودشون را برام  فرستاده اند  صمیمانه سپاسگذارم .راستی دوستان خوبم اگه شما هم حوصله عکاسی داشتیدوشرایط هم فراهم بود . لطفاعکس هنرمندی هاتون را برام بفرستید.

 


مواد لازم :برای ۴-۵ نفر

گوشت راسته گوساله :400گرم

قارچ :200گرم

پیاز متوسط :3 عدد

سیر :یک تا دوحبه

آرد :یک ونیم قاشق غذا خوری

شیر :یک ونیم لیوان

خامه :دو قاشق غذا خوری

زردچوبه :نصف قاشق چایخوری

نمک وفلفل :به میزان لازم

خلال سیب زمینی سرخ کرده :به اندازه دو سیب زمینی متوسط

کره :15 گرم

روغن :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز ها را را به صورت خلالی خرد می کنیم وبعد با میزان کافی روغن به طور کامل تفت می دهیم وبعد سیر ریز خرد شده را به آن اضافه می کنیم  ومدت کوتاهی آنرا مجددا تفت می دهیم .

گوشت را به صورت نوارهای به ضخامت حدود یک سانتی متر وطول سه سانتیمتر برش می دهیم وبه مخلوط سیر وپیاز اضافه می کنیم ومختصری  تفت می دهیم و زردچوبه وفلفل را هم می افزاییم . وحدود یک لیوان آب جوش هم به آن اضافه می کنیم .ودر ماهیتابه را می گذاریم تا حدود یک ساعت ونیم  تا دو ساعت می گذاریم با حرارت ملایم گوشت بپزه .

در این فاصله قارچ را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم ودر کره وبا حرارت بالا تفت می دهیم تا اب نیندازه ویک قاشق آبلیمو هم به ان اضافه می کنیم تا تغییر رنگ نده .

وقتی گوشت کاملا پخت ،با قارچ تفت داده شده مخلوط می کنیم وسپس آرد را هم به ان می افزاییم وکمی روی حرارت تفت داده و سپس شیر را ه به ان می افزاییم.در این مرحله نمک غذا را اندازه می کنیم . وروی حرارت نسبتا ملایم خوب به هم می زنیم تا بوی خامی ارد از بین بره و سس آن هم غلیظ بشه .

در اخر زمانی که بیف حاضر شد  وهنوز گرم هست خامه را به ان اضافه می کنیم ودر ظرف مورد نظر می کشیم و روی آن خلال سیب زمینی می ریزیم وسر میز می بریم ...نوش جان