سلام به همه عزیزان ...من از دوران کودکی کوکو سیب زمینی را دوست داشتم .وهمان موقع هم نوعی که با سیب زمینی خام درست می شد را ترجیح می دادم .یک مزیت دیگه انهم اینه که روغن کمتری جذب می کنه وطعم ان کاملا بانوع پخته آن متفاوت هست ...البته امیدوارم خوشتون بیاد .


شما می تونید از  طریق لینک" آلبوم مطبخ رویا"تمام تصاویر آشپزی وبلاگ را ببنید وبا کلیک کردن روی تصاویر می تونید به طرز تهیه آنها برسید .امیدوارم کار جستجو برای شما را حتتر باشه .

 


عکس های رنگین آشپزی شما از روی این وبلاگ در صفحه "تصاویر آشپزی شما " قرار داده شده است . در اینجا از همه دوستانی که تصاویر زیبای خودشون را برام  فرستاده اند  صمیمانه سپاسگذارم .راستی دوستان خوبم اگه شما هم حوصله عکاسی داشتیدوشرایط هم فراهم بود . لطفاعکس هنرمندی هاتون را برام بفرستید.

 



 

مواد لازم :برای ۴-۵ نفر

سیب زمینی :800گرم

تخم مرغ :سه الی چهار عدد

آرد :یک قاشق غذا خوری

ترخون خشک :یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز :یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر :یک چهارم قاشق چایخوری

زعفران :یک چهارم  قاشق چایخوری

زردچوبه :یک دوم قاشق چایخوری

نمک و روغن: به اندازه کافی

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی را پوست می کنیم ورنده می کنیم .

سپس تخم مرغ وبقیه مواد را به سیب زمینی اضافه می کنیم .وخیلی خوب مخلوزط می کنیم .در مورد تخم مرغ بستگی به اندازه تخم مرغ داره .اگه تخم مرغ خیلی درشت بود سه عدد استفاده بفرمایید .نمک هم به مایع کوکو اضافه میکنیم .یک نکته مهم اینه وقتی مواد کوکو حاضر شد سریع کوکو را درست بفرمایید چون سیب زمینی آب می اندازه .

ابتدا به اندازه کافی روغن در ماهیتابه می ریزیم و بعد با قاشق (ترجیحا سایز قاشق بزرگ باشه ) از مایع کوکو در روغن داغ قرار می دهیم .

 کوکو را در روغن صاف می کنیم تا ضخا مت کوکو ها خیلی کم باشه .اینطوری سیب زمینی کاملا پخته می شه .

به کوکو ها دست نمی زنیم تا کاملا خوش را بگیره وبعد آنها را بر می گردانیم .

راستی میشه به صورت یک تیکه هم در ماهیتابه درست کرد و بعد برای برگرداندن آن آنرا برش داد .(مثل کوکو سبزی )

این کوکو با سس گوجه فرنگی تند و سس مایونز بسیار خوشمزه هست .نوش جان .