خیار شور فوری

 

 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صورت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

 

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

 

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

مواد لازم :

خیار سبز قلمی

آب

نمک :یک قاشق غذا خوری نسبتا سر پر به ازای هر لیوان اب (250 سی سی )

ترخون

سیر

فلفل سبز تند

سرکه انگور

طرز تهیه :

ابتدا خیار سبز های شسته شده (لازم نیست خشک بشوند ) را به همراه یک تا دوحبه سیر ویکی دو شاخه ترخون ویک عدد فلفل تند (برای هر شیشه متوسط ) در ظرف شیشه ای قرار می دهیم .

سپس به ارتفاع یک ونیم الی دو سانتیمتر از شیشه را سرکه می ریزیم .

آب ونمک را مخلوط می کنیم به طوریکه نمک کاملا حل بشه .

شیشه ها را از اب ونمک پر می کنیم تا روی خیار سبز ها را بگیره و سپس در انها را محکم می بندیم و در یک قابلمه با ارتفاع بلند قرار می دهیم .در ان تا زیر در شیشه ها آب می ریزیم وروی حرارت می گذاریم تا اب به نقطه جوش برسه و رنگ خیار  ها تغییر بکنه ..لطفا در این مرحله توجه داشته باشید تا بعد از تغییر رنگ دیگه روی حرارت نمونه .چون خیار شور می پزه .و کیفیت آن کم می شه ..

حالا شیشه ها را از قابلمه خارج می کنیم و بعد از اینکه کمی خنک شد به مدت دو روز بدون آنکه در ان را باز کنیم در یخچال می گذاریم ..بعد از دو روز خیار شور اماده هست ....نوش جان ...

                   

                         

 

/ 0 نظر / 99 بازدید