دسر توت فرنگی

مواد لازم:

شیر:دو لیوان

خامه شیرین شده:۲۵۰گرم

موز متوسط:دو عدد

پودر ژلاتین:بیست گرم

وانیل خالص:۸/۱قاشق مرباخوری

سس توت فرنگی:۳/۱ پیمانه

شکر:۳/۱ پیمانه(در صورتیکه خامه شیرین نشده باشد)

طرز تهیه:

ابتدا طرز تهیه سس توت فرنگی:یک پیمانه توت فرنگی ویک پیمانه شکر را مدتی کنار می گذاریم تا توت فرنگی آب بیاندازد وسپس با دو قاشق نشاسته ذرت به مدت ده تا پانزده دقیقه حرارت می دهیم تا حدود یک سوم پیمانه سس به دست بیاید

دو عدد موز وسس توت فرنگی را در مخلوط کن میکس می کنیم

شیر وشکر را روی حرات گرم میکنیم تا شکر کاملأ حل شود

ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم وبعد به روش بن ماری می گذاریم تا کاملأ حل شود وبعد آن را وقتی شیر ولرم شد به آن اضافه می کنیم

حالا کل مواد را مخلو ط میکنیم ودر قالب می ریزیم وبه مدت ۵-۶ ساعت در یخچال می گذاریم.بعد از آن را بر می گردانیم وتزیین می کنیم.

/ 3 نظر / 14 بازدید
تنها

سلام وبلاگ بسيار زيبايي داري..موفق باشي..منتظر غذاهاي جديدت هستم.

ناصر

سلام خیلی از مطالب بسیار بسیار مفید وخوشمزتون (دستور غذا ها) استفاده بردم . مرسی . فقط این دسر از لحاظ رنگ خیلی بد نما شده بود و من یه روکش ژله ای توت فرنگی با اجازتون بهش اضافه کردم .

مهدیس¸.•*بانـگ عشـق*•.¸

سلام عزیزم. من پودر ژلاتین پیدا نکردم و بجاش از ورق ژلاتین استفاده کردم. اما دسر خودش رو نگرفت و شل موند. پودر ژلاتین رو باید از کجا تهیه کنم و اگه پیدا نکردم هر ورق ژلاتین برابر چند گرم از پدرش میشه که میزان کنم؟ ممنون میشم اگه خیلی زود بهم جواب بدین.پس فردا مهمون دارم