استیک گوشت

مواد لازم :

راسته گوساله :نیم کیلو

کیوی: کیک عدد

زعفران وروغن زیتون و نمک وفلفل وادویه کاری :به میزان لازم

پیاز :یک عدد

سیر :چند حبه

طرز تهیه:

کیوی را رنده می کنیم وسیر وپیاز را هم خورد می کنیم.

گوشت را به صورت ورقه ورقه میبریم وبعدش همه مواد دیگه را با آن مخلوط می کنیم وحدود دو ساعت می گذاریم تا خوب مزه دار شود.

حدود ۱۰ گرم کره آب شده را در ظرف می ریزیم وسپس ورقه های گوشت را درسینی فرمی چینیم

سینی را در طبقه وسط فر می گذاریم .به مدت نیم ساعت با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم بپزد و بعد ۵دقیقه گریل را روشن می کنیم تا خوب برشته شود

نکته مهم :اصلأ نباید به آن آب اضافه کنیم چون گوشت سفت می شود.

/ 8 نظر / 20 بازدید
نازنین

سلام عزیزم مشتاقانه منتظر دستور غذا هستم

زهرا عرفانی

سلام عزیزم. ظاهرش که بسیار وسوسه کننده هست. مطمئنا با این وصفی هم که گفتی بسیار خوشمزه بوده. منتظر روش پخت هستم. منم یه غذای جدید گذاشتم. خوشحال میشم نظرتو بدونم. موفق باشی خانومی

ژیلا

سلام به دوست عزیزم، ژیلا خانم خیلی ممنون .چقدر خوب ودقیق توضیح دادی .البته الآن که وقت خونه تکانی است .اگه خدا بخواد در اولین فرصت درست می کنم.راستی وقتی مهمونی به خوبی وخوشی تموم شد.به من خبر بده که از کوکوی دورنگ راضی بودی یا نه.

jaleb

سلام وب خوبی داری به منم سری بزن ممنون

کویرات

سلام رویا جان. ببخشید که دیر سر زدم. خیلی ممنونم از اینکه لینکم کردید من هم لینکتون می کنم. شاد باشین و ممنون از سایت خوبتون

مینا

سلام ممنون از روشی که برای تهیه استیک آموزش دادید.من استیک را در سویاسس -روغن زیتون-سیر- گوجه فرنگی رنده شده و فلفل سیاه قرار میدادم که از اینترنت یافته بودم ولی روش شما فکر می کنم به ذایقه ایرانی سازگارتر باشد و بهتر باشد. -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا .دوست عزیزم روش شما هم باید خوشمزه باشه .از لطفتون سپاسگذارم

بنفشه

رویا خانم سلام...چندتا سوال داشتم 1.ضخامت ورقه ها باید چقدر باشه؟ 2.نمک رو باید اول به گوشت زد یا آخر؟ و آخری اینکه 2 ساعت گوشت اگه با کیوی بمونه زیاد نیست یعنی گوشت له نمیشه؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام عزیز دلم ..ضخامت گوشت ها حدود 3-5 میلیمتر باشه ....نمک را نیم ساعت اخ استفاده بفرمایید و در دو ساعت گوشت له نمی شه ..امیدوارم از طعمش لذت ببرید ....

عسل

رویا جونم سلام . منو یادته عسل آشپز آنلاینم . خیلی وبلاگت و دوست دارم . عاشق روش آشپزیتم . مخصوصا اینکه مصور . استیکت و هم امشب میخوام امتحان کنم . مطمئنم که خوب میشه . فقط شک دارم گوشت گوساله تو نیم ساعت میپزه یا نه . -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :وای عسل جون خوش آمدید .چه قدر خوشحال شدم .راستی شما عضو مامی سایت هستید ؟ در مورد استیک خیلی باید ورقه ها نازک باشه وخوب بیات شده باشه بعضی ها طعم کیوی را دوست ندارید باید حدود ده دوازده ساعت گوشت ها بگذارید تا با بقیه مواد خوب بیات بشه .اگه کیوی استفاده کردید لطفا فقط دوساعت بگذارید .چون بیشتر از آن الیاف گوشت از هم باز می شه ومزه گوشت خراب می شه . امیدوارم نتیجه را به من بفرمایید .