پلو با ته دیگ بال

 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صورت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

مواد لازم:برای پنج نفر

 

برنج :سه ونیم لیوان  (هفتصد گرم )

 

بال مرغ : بیست عدد(حدودا برای هر نفر ۴-۵ عدد )

 

زعفران :نصف قاشق چایخوری

 

زنجبیل وپودر سیر :از هرکدام نصف قاشق چایخوری

 

آبلیمو :سه قاشق غذا خوری

 

نمک وروغن مایع :به میزان لازم

 

کره :سی گرم

 

طرز تهیه :

 

ابتدا زعفران ساییده شده  را با کمی آب جوش حل می کنیم وروی بخار کتری می گذاریم تا دم بکشه .

 

بال ها  را با نصف زعفران حل شده و آبلیمو وپودر سیر و زنجبیل ونمک مخلوط می کنیم و حدود دوساعت میگذاریم تا مزه دار بشه .

 

حالا برنج را آبکش می کنیم .

 

سپس کف قابلمه را دو قاشق غذا خوری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم . کمی که گرم شد بالها را کف قابلمه می چینیم (به طوری که روی بال در زیر قرار بگیره ) .

 

حالا دو سه کفگیر برنج را با کمی زعفران مخلوط می کنیم وبا پشت کفگیر بین بالها فشار می دهیم تا ته دیگ حالت قالبی پیدا کنه .

 

مابقی برنج را روی آن می ریزیم و بعد روی آن زعفران وقطعات کوچک کره قرار می دهیم .

 ابتدا روی حرارت زیاد قرار می دهیم و وقتی کاملا بخار کرد حرارت را ملایم می کنیم تاهم بال ها بپزه و هم کاملا ته دیگ خوشرنگ و برشته بشه که حدودا یک ونیم ساعت طول می کشه .....به همین راحتی .....نوش جان ...

                   

 

 

/ 70 نظر / 133 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مینا

سلام رویا جون من بال اصلا دوست ندارم ولی این غذایی که تو درست کردی معلومه خوشمزه شده فقط یه سوال وقتی ظرفت رو برگردوندی کاملا برنجت قالبی بود؟ دستت درد نکنه -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام مینا خانوم عزیزم .....نه قالبی نشد ..... اگه مدت بیشتری روی گاز بمونه قالبی درمیاد ...البته ته دیگه کاملا یک تکه شد .

معصومه

سلام رویا جون .من این ته دیگ را را درست کردم خیلی خوشمزه وعالی بود .یک دنیا ممنون -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام نوش جانتون نازنینم .........خیلی خوشحالم که پسندیدید ....

مهتاب سادات

سلام گلم میشه طرز تهیه فلافلو بگی واسه من خیلی بدمزه میشه میسی -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ........به روی چشم عزیز دلم ...

شرافت ساووجی

سلام معرفی سایت.... ده قانون طلایی سازمان جهانی بهداشت برای ... غذا ی . سالم . بهداشتی وایمن برای شما.... -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام .....خیلی خوش آمدید ....

نوشین

سلام رویا خانوم رویا جان طبق دستور کیک خامه با توت فرنگی کیک اسفنجی درست کردم از وانیل خالص و تخم مرغا هم 10 دقیقه زدم ولی انقد مزه تخم مرغ میداد نشد بخوریم.به نظرتون مشکل چیه؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم نوشین خانوم ...راستش من هم با کیک اسفنجی این مشکل ر داشتم ولی سعی می کنم از تخم مرغ های تازه ومارکدار استفاده کنم و از وانیل هم مطمئن باشم .وقتی کیک سرد می شه و روی آن هم خامه می کشم دیگه بوی تخم مرغ نمی ده باز هم اگه دوست نداشتید می شه کیک تولد مطبخ رویا را درست بفرمایید و بعد با خامه تزیین بفرمایید ...

الهام

سلام.خسته نباشین.خیلی استفاده کردم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام عزیز دلم .....خواهش می کنم ...نوش جانتون ...

هستی (سکوت پاییز)

سلام رویا جان ببخشید یه سوال داشتم از شما ؟میخواستم پیراشکی گوشت درست کنم ولی در آن از شکر استفاده شده میخواستم بدونم میتونم اصلا از شکر استفاده نکنم یا از شکر ساخارین استفاده کنم؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ..این یک قاشق شکر برای تغذیه مخمر لازمه ودر مزه تاثیری نداره .راستش من ساخارین را امتحان نکردم ...

الهام

سلام.خسته نباشین.خیلی استفاده کردم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام عزیز دلم .....خواهش می کنم ...نوش جانتون ...

هستی (سکوت پاییز)

ممنون دوست خوبم متاسفانه تو خانه ما هم مامان بیماری دیابت داره هم همسری تازگیها قندش رفته بالا بخاطر همین دیگه نمیتون هیچ نوع شیرینی درست کنم ولی سعی میکنم غذاهای خوبیکه یاددادید درست کنم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام مجدد دوست نازنینم .....آرزوی سلامتی برای مادر و همسر گرامی دارم ...نگران نباشید این یک قاشق شکر در خجم زیادی پیراشکی برای افراد دیابتی مضر نیست ...مطمئن باشید ..ممنون از لطف ومحبتتون ...نوش جانتون

آشپز 20

مثل همیشه عاااالی -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلم دوست نازنینم ....ممنونم ...خیلی خوش آمدید ..