چیکن کوردن بلو "Chicken corden bleu "

 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صورت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

 

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

 

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

مواد لازم :برای ۵- ۶ نفرالبته شما می تونید به راحتی فقط با یک سینه درست کنید.

سینه مرغ :5 عدد

فلفل قرمز :یک دوم  قاشق چایخوی

پودر زنجبیل :یک دوم قاشق چایخوری

پودر سیر :یک دوم قاشق چایخوری

ادویه کاری :نصف قاشق چایخوری

نمک و زعفران :به میزان لازم

آبلیمو :دو قاشق غذاخوری

ژامبون مرغ یا گوشت :5 ورقه

پنیر پیتزا:پنج ورقه

فلفل دلمه ای ترجیحا قرمز :یک عدد

سس گوجه فرنگی تند :به مقدار لازم

تخم مرغ :یک عدد

آرد سوخاری : حدودا چهار قاشق غذاخوری

کمی پودر سیر و فلفل قرمز و ادویه کاری برای مزه دار کردن آرد

کره و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا  بال و استخوان را از سینه مرغ جدا می کنیم .

در تصاویر زیر من مراحل جدا کردن فیله و استخوان را از سینه مرغ نشون دادم .

ابتدا از وسط سینه مرغ به ارامی و با عمق کم برش می دهیم .تا فیله مرغ دیده بشه .

به ارامی سینه را از خط وسط واز استخوان جدا می کنیم .

تا کامل سینه مرغ برای این غذا آماده بشه .همانطور که در تصویر می بینید فیله  به اسخوان متصل هست .

به راحتی با سر یک چاقوی تیز ،فیله را جدا می کنیم که برای غذا هایی مثل جوجه چینی استفاده می شه .

 

از یک طرف سینه (معمولا در محل اتصال بال ) شکاف ایجاد می کنیم .به طوریکه شبیه یک کیف بشه .هرچی دهانه شکاف کوچکتر و عمیق تر باشه به طوریکه در طول سینه ادامه پیدا کنه ،بهتره.

حالا سینه های مرغ را به ادویه ها (نمک وفلفل و زنجبیل وپودر سیر ) و زعفران وآبلیمو آغشته می کنیم .و حدود یک ساعت کنار می گذاریم تا مزه دار بشه .

سپس روی یک ورقه ژامبون ،یک ورقه پنیر پیتزا قرار می دهیم و مرکز آن یک تا دو  برش از فلفل دلمه ای و کمی پودر فلفل قرمز و سس گوجه فرنگی تند قرار می دهیم .(البته پودر فلل قرمز دل به خواه هست )

ورقه ژامبون را رل می کنیم .

سپس ژامبون را از طریق شکاف ،وارد سینه مرغ می کنیم .ولبه زیرین سینه را را کاملا روی کالباس می کشیم.(البته در این تصویر شکاف یک خورده بزرگه واین باعث می شه بعد در حین تفت دادن، پنیر از لای شکاف وارد روغن بشه )

بعد لبه بالای آن را کاملا روی آن میاریم تا کاملا روی آن را بپوشونه .خوب با دست فشار بدهید تا کاملا فشرده بشه .

حالا سینه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده وبعد ان را به پودر نان سوخاری که با ادویه مزه دار شده آغشته می کنیم .

مخلوط روغن وکره را در ماهیتابه می ریزیم و می گذاریم کاملا داغ بشه و بعد سینه های مرغ را از سمت لبه شکاف در روغن قرار می دهیم تا زود این لبه ها بسته بشه .

سپس حرارت را ملایم می کنیم تا با حرارت ملایم به آرامی هم مغز پخت بشه وهم کاملا سرخ بشه .

بعد برای سرو آنها را برش می زنیم .با نان و سس گوجه فرنگی تند فوق العاده خوشمزه هست ...نوش جان ...

                         

 

/ 0 نظر / 100 بازدید