آب هندوانه

 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صورت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

                                          مطبخ رویا

مواد لازم :

 

هندوانه

شکر وگلاب در صورت تمایل

طرز تهیه: 

من از این تراش استفاده می کنم که قدیمها از جنس مس ساخته می شد والان هم از جنس روی وجود داره ...البته می شه از یک کفگیر کوچک  هم استفاده کرد.

 

 

بهتره هندوانه قبلش در یخچال باشه و از یخ در این نوشیدنی استفاده نکنیم تا مزه خیلی بهتری داشته باشه .

در یک آبکش که روی یک کاسه بزرگ قرار دادیم به آرومی با تراش هندوانه را می تراشیم که اینکار خیلی سریع انجام می شه .

 

حدود یک هندوانه را می شه در عرض یک ربع تراش داد و تا جاییکه کاملا فقط قسمت سفید هندوانه باقی بمونه .

 

حدود هشتاد درصد آب هندوانه گرفته می شه و بعد با همون وسیله کاملا آن را می فشریم تا فقط تفاله و هسته  باقی بمونه .

 

در صورت تمایل می تنید به آن شکر وگلاب اضافه بفرمایید که البته من توصیه نمی کنم مگر آنکه هندوانه خیلی بی مزه باشه .

لطفا آنرا به صورت تازه بنوشید  که با ماندن ان کیفیتش پایین میاد .

حتما آنرا در یخچال بگذارید تا مجبور نشوید به آن یخ اضافه کنید .

به همین راحتی .....نوش جان

شربت آلبالو                         شربت سکنجبین

/ 0 نظر / 31 بازدید