پلو با قارچ

 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صورت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

مواد لازم :

 

سینه مرغ :دو عدد (اگه کوچک بود سه عدد استفاده بفرمایید )

 

برنج :سه لیوان یا 600گرم

 

قارچ :ششصد گرم

 

پیاز متوسط :سه عدد

 

آبلیمو :دو قاشق غذا خوری

 

کره :30 گرم

 

ادویه پلویی :شامل یک قاشق چایخوری زیره 

                          نصف قاشق چایخوری دارچین

                          نصف قاشق چایخوری هل

 

زعفران و روغن مایع و نمک :به میزان لازم

 

طرز  تهیه :

 

ابتدا سینه مرغ را با کمی اب و یک عدد پیاز کوچک و یک حبه سیر و نمک و کمی زعفران را می گذاریم تا بپزه .

 

قارچ ها را به به صورت ورقه های نازک برش می دهیم .و با آبلیمو  و کمی نمک مخلوط می کنیم تا تغییر رنگ نده و بعد در کره با حرارت بالا تفت می دهیم تا آب ان تموم بشه و کمی تغییر رنگ بده .و سپس آنرا کنار میگذاریم .

پیاز را به صورت خلالی برش می دهیم و در روغن تفت می دهیم تا کاملا طلایی بشه .و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم .

 مرغ را بعد از پخته شدن ریش ریش می کنیم و کمی پیاز داغ و مرغ  را برای تزیین کنار می گذاریم و آنرا به پیاز داغ اضافه می کنیم .و مجددا کمی زعفران دم کرده به این مخلوط اضافه می کنیم و آن را کمی تفت می دهیم .

 

برنج را آبکش می کنیم وبعد از ریختن کمی روغن کف قابلمه ، هر ته چینی که دوست دارید(من از ورقه های سیب زمینی استفاده کردم ) کف قابلمه قرار می دهید وبعد یک لایه برنج و یک لایه از قارچ و مرغ و مقداری ادویه پلویی روی آن می ریزیم .

 

 به همین صورت ادامه می دهیم تا اینکه  لایه آخر را برنج می ریزیم و کمی کره روی آن می گذاریم .(نکته مهم اینه که چون مواد تفت داده شده اند بهتره فقط کمی روغن به برنج اضافه کنیم تا اینکه برنج زیاد چرب وپر کالری نشه )و می گذاریم حدود یک ساعت دم بکشه .و سپس با پیاز داغ وقارچ و گوشت مرغ وته چین آن را تزیین می کنیم .نوش جان .

 

                 

           

 

               

 

 

                                هویج پلو 

 

/ 79 نظر / 47 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سوگلی

سلام عزیزم واقعا آشپزیت عالیه فقط سایز عکسا خیلیییییییییی بزرگه و اگه میشه پسوند عکسارو توی پینت png کن تا خیلی راحتتر لود بشه واقها ازت ممنون میشم خانومی چون دوست دارم تمام عکساتو ببینم اما خیلی طول میکشه تا لود شه بازم مرسی -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ......آخی ....از توضیحات خوب وراهنمایی شما ممنونم ...اغلب عکس ها بین بیست تا چهل کیلو بایت سایزشون هست ...سعی می کنم باز حجمش را کمتر کنم ...

سوگلی

http://www.u-r-mine2.blogfa.com/ البیته شما نگاه نکن من خجالت میکشم شما بیای -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیز و کدبانویم ..اختیار دارید ..الان میام وبلاگ رنگین شما را می بینم ...

نیایش

خاله جون کجایییییییییییییییییییییییییییییییییید؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم .....آخی گلم ...حق باشماست سعی می کنم زودتر آپ کنم ...

نوشین

سلام رویا جون من مرغ بریان با سبزیجات درست کردم که طعم و بوی خوبی داشت فقط یه سوال نمیدونم باید بعد 2 ساعت اب ظرف کاملا تبخیر بشه؟ته چین هم درست کردم فقط اینکه وقتی مرغ از مواد خارج کردم همه مواد جذب مرغ شده بود و به زحمت نصف لیوان از مواد به ظرف اول اضافه کردم و هیچی تو ظرف دوم نموند که اب مرغ بهش اضافه کنم منم روی برنج با زعفران رنگ کردم مزش خوب شد ولی خیلی مزه زعفران حس میشد اگه امکان داره در مورد قسمت اخر دستورتون راهنماییم کنیداونجا که گفتید< در نهایت بقیه برنج در ظرف تفلون صاف می کنیم ومحتویات ظرف دوم روی برنج و دیواره های ظرف می ریزیم روی آن کره داغ می دهیم > ایا نیازی به مخلوط کردن نداره ؟خیلی خیلی ازتون ممنونم و شرمنده که وقتتونا گرفتم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام نوشین خانوم گلم ..نوش جانتون ....بله بهتره سبزیجات اصلا آب نداشته باشه و به روغن بیفته ....در مورد ته چین فکر کنم که اگه مرغ را زیاد ریش ریش نکنید مایع جذب نمی کنه ..می تونید مدت کوتاهتری در مایع قرار دهید ....نه من دیگه مخلوط نمی کنم ...فقط برنج را کمی با پشت کفگیر

صبا

سلام رویا جون خوبی عزیزم؟ دیشب ساعت حدود 7.30 دقیقه شبکه بی بی سی فارسی داشت درباره برنامه صحبح غذایی حرف میزد و با ایرانی های خارج از کشور صحبت میکرد و در نهایت رسید به سایت های موفق و پر طرفدار آشپزی که اول وبلاگ آشپزباشی و بعدش صفحه اول وبلاگ شما را نشون داد و اسم وبلاگ مطبخ رویا را چند بار مطرح کرد اینقه ذوق زده شده بودم همش به همسرم میگفتم ببین این وبلاگ دوست منه منم هر روز بهش سر میزنم و خلاصه کلی بهت افتخار کردم

بی بی صحرا

قربونت برم رویای مهربونم.... مرسی از محبتی که داری....چه خبراااا؟ آپ آشپزی جدیدت کیه؟ چشم انتظارم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست گلم .......خواهش می کنم ....نازنینم امشب آپ می کنم ...

بی بی صحرا

سلام رویا جون. من چند روز پیش گراتن بادمجون و ته چین مرغ رو از وبلاگ شما درست کردم عالی شد . خیلی خوب توضیح می دی .رویا جون شما می گی که گوشت چرخ کرده رو با آب تفت بدیم .من کباب تابه ای می خواستم درست کنم همیشه از اینکه روغن می گیره و همینطور می پاشه رو گاز و دیوار آشپزخونه بدم میاد ،ایندفعه یه کمی آب به جای روغن ریختم و خیلی خیلی خوب شد .کباب ها پف کرده و خوشمزه تر بود.به نظرت می تونم همیشه اینطوری درست کنم؟... یه چیز دیگه !من امریکا هستم ونمی دونم خمیر مایه چی هست اینجا . نمی دونی اسم بین المللیش چیه مرسی عزیزم از دستور آشپزی های خوب و خوشمزه -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ...نوش جانتون عزیز دلم .....بله می شه ...من همیشه کباب ماهیتابه را همینطوری درست می کنم ..حق با شماست ...خوشمزه تر می شه ..دوست گلم در این آدرس اسم لاتین خمیر مایه نوشته شده ..امیدوارم تونسته باشم کمک کنم .. http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=787

کریستال

سایتتون عالیه، دستت طلا... -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیز.....ممنون ..خیلی خوش آمدید

مموی عطر برنج

وایییییییی!این قارچ پلوت محشر بود! دیشب درستش کردم...با ادویه پلویی عالی شده بود! -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام عزیز دلم ...خوشمزگی آن به خاطر کدبانوگری و سلیقه خودتون هست نازنینم ....نوش جانتون گلم ...

یوتاب(بانوی ایران زمین )

هرچی بگم هنرمندید و با سلیقه کم گفتم. براتون ارزوی بهترینها را دارم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :از لطف ومحبتتون بسیار سپاسگذارم ...من هم همینطور