ماکارونی قالبی

موادلازم :

ماکارونی :۷۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده :۴۰۰گرم

قارچ :۳۰۰گرم

پیاز متوسط :یک عدد

سیر :۲-۳ حبه

ادویه کاری :دوقاشق چای خوری(من از ادویه ای کهاینجا توضیح دادم استفاده کردم )

نمک وفلفل وزرد چوبه :به حد نیاز

آبلیمو:یک قاشق غذا خوری

رب گوجه :نصف لیوان

ماست :نصف لیوان

روغن :یک چهارم لیوان

کره :۱۵ گرم

تخم مرغ :یک عدد

زعفران :به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت چرخ کرده وپیاز خلال شده وسیر رنده شده را در ماهیتابه تفت می دهیم ودر آخر رب گوجه وادویه کاری ونمک وفلفل وزردچوبه وهمینطور قارچ تفت داده شده را به آن اضافه می کنیم وخوب تفت می دهیم تا اصلآ آب نداشته باشد وخوب سرخ شود .(قارچ ها را به صورت ورقه های نازک در کمی کره وبا حرارت بالا تفت می دهیم ودر آخر به آن آبلیمو اضافه می کنیم تاآب آن کاملأ تمام شود ).

ابتدا آب را در قابلمه بزرگ به جوش می آوریم وماکارونی را با نمک وروغن به آن اضافه می کنیم تا کمی پخته شود وبعد با آب سرد آبکش می کنیم .

در یک کاسه ماست وروغن وزعفران ویک تخم مرغ را خوب  می زنیم . (من کمی ادویه پلویی شامل زیره ودارچین وهل به نسبت مساوی  به آن اضافه کردم ).حدود ۷-۸ قاشق غذا خوری از این مایع را نگه می داریم برای آخر کار .

 بقیه مایع را باحدود سه الی چهار کفگیر ما کارونی خوب مخلوط می کنیم .و کف قالب نچسب خوب صاف می کنیم وبا کفگیر هم روی آن را فشار می دهیم .

سپس به تناوب از گوشت وماکارونی به صورت لایه لایه  می زیزیم به طوریکه لایه آخر ماکارونی باشد.

 سپس از مایع ته چین که نگه داشتیم  با قاشق اطراف دیواره قالب می ریزیم ومابقی آنرا راروی ماکارونی صاف می کنیم وچند برش کره روی آن می گذاریم .

روی آنرا فویل می کشیم ودر چند نقطه سوراخ می کنیم .وبه مدت ۴۵ دقیقه در حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد ودر طبقه وسط فر قرار می دهیم .اگر دیواره قالبتون نازک است اون را در سینی فر بگذارید تا ته چین نسوزه وبعد از این زمان به مدت سی دقیقه در حرارت ۱۳۰ درجه ودر حالیکه فویل را بر داشتید در فر می گذارید تا روی آن هم برشته شود .  وبعد در دیس برگردانده ومیل می کنید .

/ 31 نظر / 39 بازدید
نمایش نظرات قبلی
افسان ...رایحه آشپزی

سلام خیلی خیلی عالی و خوشگل منم تا حالا با ماکارونی رشته ای درست نکرده بودم جالب بود دستت درد نکنه من معمولا این جور غذاهارو با ماست چکیده و خامه پاش تزئین میکنم با کمی گوشت چرخ کرده ولی مال تو هم عالی عالی بود میسی -------------------------------------------------------------------------------- مسلمآ با ماکارونی فرمی بهتر میشه ولی در خونه ما ماکارونی را به شکل رشته ای قبول دارن ..

سرآشپز

سلام رویا جون من اومدم به وبلاگت که ببینم پست جدیدت چیه که دیدم واسه این پستت قبلا نظر نوشتم اما یهویی یه چیزی به ذهنم خطور کرد! میدونستی این ته چین شبیه به چه غذاییه؟! سوفله ماکارونی! شما به جای مواد ته چین میتونی از سس سفید و پنیر پیتزا استفاده کنی! تازه اگه به جای ماکارونی نودل هم استفاده کنی به همراه سوبا سس واقعا خوب میشه! دوست دارم نظر این بنده حقیر رو بپذیری و امتحانش کنی! دوست دارم چون عاشق آشپزی هستی!!!! -------------------------------------------------------------------------------- مرسی از راهنماییت دوست عزیزم .گراتن ماکارونی را با سس سفید وپنیر پیتزا درست کردم اما با نودل وسویا سس درست نکردم حتمآ امتحان می کنم .باز هم ممنون ومرسی.دوست عزیز من هم شما دوست دارم .دل به دل راه داره

یه رفیق

لیلیان گل من سلام .اولین سایتی که اول صبح بعد از ورودم به اداره باز می کنم وبلاگ تو خانم هنرمنده.با خوندن یه غذای جدید شارز میشم .ممنونم.موفق باشی دوست خوبم.کاشکی برش زده این غذا رو هم میذاشتی. -------------------------------------------------------------------------------- ممنون دوست عزیز وهمیشه همراهم .انشاالله دفعه دیگه که درست کردم برش اونرا می گذارم .خدا قوت

نغمه بهای

وای چقدر خوشگله من عاشق وبلاگ شما هستم -------------------------------------------------------------------------------- من هم شما را دوست دارم دوست جدیدم .امیدوارم من را همیشه در جریان نظراتت بگذاری

مریم (مادر)

سلام رویا جون مرسی از اینکه جوابم رو دادید راستش من برای امتحان با نصف مواد کرم رو درست کردم ولی اخرش هم نبست البته بازم درست میکنم ببینم چی میشه .اون پودری که باهاش درست کردم فکر کنم مال 2 ماه پیش بود که هنوز داشتم .ولی رفتم پودر جدید خریدم با اون هم درست میکنم بازم ممنون ته چین ماکارونی هم خیلی خوش اب و رنگه ها .دهن ادم اب می افته موفق باشی -------------------------------------------------------------------------------- مرسی دوست عزیزم .لزومآ وقتی مواد نصف می شن مقدار ژلاتین نصف نمی شه مثلآ لطفآ برای نصف این مواد حدود 15 گرم ژلاتین استفاده کنید

سمیه

شما چرا اینقده فرفری هستین؟(منظورم اینه که همه غذاهارو تو فر میپزین؟)بی انصافی نباشه خیلی اینجا رو دوس دارم! -------------------------------------------------------------------------------- درسته دوست عزیزم .در اغلب خونه ها فر جنبه دکوری داره و خانم ها دوست دارند غذا را بزارن روی گاز ومرتب اون را هم بزنن البته نه همه خانمها اونهایی که من از نزدیک می شناسم .ولی فر جای بسیار مناسبی برای خوراک ها وهمه پلوها هست وپلو بهتر دم می کشه . دوست عزیزم اگه دوست داشتی روی گاز درست کنی قابلمه را روی شعله پخش کن با حرارت کم بگذارید به مدت حدود دو تا سه ساعت با دمکنی.به همین صورت می شه

نسیم

سلام .وای امروز اینجا را پیدا کردم وکلی کیف کردم -------------------------------------------------------------------------------- من هم از کیف شما خوشحالم

ترلان

این که من می بینم معلومه که هم مزه اش فوق العاده س هم تزیینش کار یه خانوم با سلیقه! دستت درد نکنه! راستی همیشه تو کامنت هایی که واسم می فرستی و آدرس وبلاگت هم باهاش میاد، قبل از com نقطه نداره و نمیشه روش کلیک کنی که وارد سایت بشی چون error میده! لطفاً اینو درست کن. مرسی (آدرست به صورت http://liliangol.blogfacom میاد که یه نقطه کم داره) -------------------------------------------------------------------------------- دوست عزیزم از لطفت ممنون .مرسی از تذکرت

مریم

سلام رویا جون تو فوق العاده ای .......... بسیار سایت عالی ای است بسیار لذت بردم و استفاده می کنمممممممم ....... ممنونم بابت همه زحماتتتتتت دوستت دارم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :مرسی .این صحبت های شما خیلی به من انرژی می ده

دلتنگی های یک مادر صبور

سلام دوست عزیزم رویا خانوم هنرمند.راستش من دیروز این ماکارانی قالبی رو درست کردم البته طبق فرمایش شما با ماکارانی فرمی درست کردم چون تولد پسر بود ولی نمیدونم چرا قالبی نشد البته خودم فکر میکنم چون ماکارانیم فرمی بود واسه همین و یا یه دلیل دیگه هم اینکه نیم ساعت دوم رو یک ربع بیشتر تو فر نبود اخه اهالی منزل همه گرسنه بودن.ولی موقعی که ماکارانی رو تو ظرف می ریختم و فشار میدادم زیاد بهم نچسبید البته ناگفته نماند من وقتی ماکارانی رو ابکش کردم حدود نیم ساعت تو ابکش موند و بهد که به مرحله پختش رسید چون بهم چسبیده بودن زیر اب سرد گرفتم تا از هم جدا شن البته به قول خودتون مهم مزه و طعم اون هست که خیلی عالی بود راستی چون تو خونه ی ما گوشت قرمز فقط تو قیمه و قورمه مجازه من با مرغ درستش کردم ببخشید اگه کامنتم طولانی شد خیلی خیلی شرمنده -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام مجدد دوست کدبانویم ..باز هم تولد گل پسرتون را تبریک می گم ....درسته ماکارونی فرمی سختر قالبی میشه ..حتی بهتره مدت بیشتری در فربمونه تا کاملا ته دیگ آن برشته بشه ...نوش جانتون .