ژله رز سیب

مواد لازم :

 آب : دو ونیم لیوان

 شکر :یک و یک پنجم لیوان

 آبلیمو :چهار قاشق غذا خوری

 سیب قرمز :سه عدد

سیب سبز :یک عدد

 ژله اناناس یا  پرتقال : دو  تا سه بسته

 توت فرنگی :7-8 عدد (دل به خواه هست )

 طرز تهیه :

 ابتدا هسته وسط سیب را با وسیله ای شبیه به تصویر زیر خارج می کنیم ..اگه این وسیله هم موجود نبود می شه با چاقو هم همین کار را انجام داد .

 

سپس سیب را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم به طوریکه ضخامت ورقه ها حدود یک تا دو میلیمتر باشه .من برای اینکار از رنده هایی که سبزیجات را به شکل حلقه ای برش می دهند استفاده کردم ..البته این کار توسط یک چاقو ی تیز و با کمی حوصله امکان پذیر هست .

 

آب وشکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد .و بعد آبلیمو را اضافه می کنیم و دوباره صبر می کنیم چند تا قل که زد آنرا از روی حرارت بر می داریم .

 

حلقه های سیب را در آن می ریزیم و با کمک یک قاشق ورقه های سیب را در ان غوطه ور می کنیم .و در ان را می گذاریم و نیم ساعت صبر می کنیم تا شربت خنک بشه .

 

حالا ورقه های سیب را به دونیم می کنیم و به ارامی آنرا به شکل گل رز در کنار همدیگر قرار می دهیم .(به شیوه گلسازی با خمیر چینی ) ..بهتره مرکز گل ها برجسته تر باشه تا زیبا تر به نظر برسه .

ورقه های سیب نرم و قابل انعطاف شده و کمی چسبنده هم هست و خیلی راحت در کنار هم قرار می گیره .

از سیب سبز هم چند تا برگ وساقه درست می کنیم .

 

اگه دوست داشتید ژله ها را در ظرف های تک نفره سرو بفرمایید (من این شکل را برای مهمونی ترجیح می دهم ) در هر ظرف یک تا دو گل قرار می دهیم ودر کنار آن از ساقه وبرگ سبز استفاده می کنیم و سپس کمی ژله اناناس ویا پرتقال آماده شده (فقط به ارتفاع یک سانتیمتر ) در هر ظرف می ریزیم .و بعد آنرا در یخچال می گذاریم تا ژله کاملا ببنده و گل های رز ثابت بشه و بعد مجددا آنقدر ژله در هر ظرف می ریزیم تا فقط کمی از لبهای گل بیرون بمونه (می تونید آنقدر بریزید تا گل رز را کاملا بپو شونه )

 

می شه به این صورت هم درست کرد وحتی از میوه های دیگه برای تزیین استفاه کرد .به این صورت که اول یک لایه نازک ژله در ته قالب می ریزیم ومی گذاریم نیم بند بشه . من توت فرنگی فریز شده داشتم .آنها را به صورت ورقه ورقه برش دادم و اطراف قالب چیدم .گل رز را به صورت برعکس در وسط قرار دادم و سپس مثل روش قبل یک لایه نازک ژله روی ان ریختم .و گذاشتم تا ببنده و دوباره ظرف را از ژله پر کردم .

حتی می شه از شربتی که سیب ها را در آن انداختید هم استفاده کنید به ازای هر لیوان شربت یک قاشق پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و به جای ژله روی آن بریزیم ...خیلی خوشمزه و خوش طعم هست .

 سپس بعد از بستن ژله در یخچال (بعد از دو ساعت )  آنرا بر می گردونیم .نحوه برگردوندن آن هم به اینصورته که ابتدا با چاقو لبه های ژله را آزاد می کنیم وسپس حدود سی ثانیه در آب جوش می گذاریم و راحت بر می گردونیم .نوش جان ..

 

   

 

 

/ 75 نظر / 147 بازدید
نمایش نظرات قبلی
تاتا

قربونت برم رويا جون .....مرسي اينم واسه گل روي شما http://0k.012.img98.com/out.php/i422831_P1020760.JPG جاتون خالي امشب ميرزا قاسمي با دستور شما درست كردم. عاااااااااااااااااااااالي -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام تاتا خانوم مهربونم ....نوش جانتون نازنینم ...چه قدر با سلیقه تزیین کردید ...خیلی خیلی از تصاویر زیبایی که فرستادید ممنون ......امیدوارم همیشه شاد باشید ..

سیما

ممنون از این همه سلیقه امتحانش کردم همه هم ذوق کردن خانمی مرسسسسسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام سیما خانوم نازنینم .....خیلی خوشحال شدم که براتون لذت بخش بوده ....نوش جانتون ...

فاطمه

سلام رویا جون من درست کردم خیلی راهت و قشنگه ممنون رویا جون -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم .....خیلی خوشحال شدم که آنرا به راحتی درست کردید ...نوش جانتون ...

غریبانه

سلام رویا جون خیلی قشنگه من درست کردم اما چون ژله نداشتم رو فرني گذاشتم و با کيوي به صورت برگ تزئين کردم. با گوشيم عکس گرفتم مي خواستم که شما هم ببينيد اما نميدونم چهگونه سند کنم واستون اگه بهم کمک کنيد ممنون ميشم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست هنرمندم ...نوش جانتون ...مطمئنم خیلی خوشگل شده ومشتاقانه منتظر تصویر زیبای ان هستم ...بهترین کار اینه که زحمت بکشید تصویر آنرا به ایمیلم بفرستید نازنینم ...

نجمه

به به از اون دسرهاي كارمنديه . آسون و سه سوته . فقط يه اشكالي داشتم، ميشه در مورد درست كردن گلها بيشتر توضيح بديد. يا عكس چند مرحله اي بذاريد؟ من گل چيني بلد نيستم ممنون ميشم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ......دوست نازنینم در سایت آشپزی مامی سایت نشون داده ولی به روی چشم ..این دفعه که درست کردم چند تا عکس از این مرحله می گذارم ...

لیلا

دستتون درد نکنه من که از آموزشهای شما خیلی استفاده می کنم خاله رویا جون لطفا دسر شارلوت را هم به ما یاد دهید -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام لیلا خانوم ...خیلی خیلی خوش امدید .......دوست نازنینم اینجا یک مدل شارلوت هست به نام شارلوت شطرنجی با کرم موز

لیلا

سلام خانم باسلیقه من یه سوال دارم اون پایین سیب ها رو خلال دندوم گذاشتی؟ ممنون از اینهمه دستورات خوبتون -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا:سلام لیلا خانوم عزیزم ......نه دوست خوبم....ورقه های سیب بعد از اینکه در آب و شکر می مونه کمی چسبنده می شه ..

مونا

مرسی عزیـــــــــــــــــزم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :خواهش می کنم گلم ...

دوست شما

ممنون از وبلاگ بسیار عالی ای که داری.منکه واقعا استفاده میکنم.بزرگترین ویژگی وبلاگت اینه که تجارب زیبای خودته.امیدوارم همواره موفق باشی. -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم .....خیلی خیلی خوش آمدید ...ممنون از محبتتون ...به همچنین شما ...

ستاره کوچولو

سلام رویا جون. من چند روز پیش گراتن بادمجون و ته چین مرغ رو از وبلاگ شما درست کردم عالی شد . خیلی خوب توضیح می دی .رویا جون شما می گی که گوشت چرخ کرده رو با آب تفت بدیم .من کباب تابه ای می خواستم درست کنم همیشه از اینکه روغن می گیره و همینطور می پاشه رو گاز و دیوار آشپزخونه بدم میاد ،ایندفعه یه کمی آب به جای روغن ریختم و خیلی خیلی خوب شد .کباب ها پف کرده و خوشمزه تر بود.به نظرت می تونم همیشه اینطوری درست کنم؟... یه چیز دیگه !من امریکا هستم ونمی دونم خمیر مایه چی هست اینجا . نمی دونی اسم بین المللیش چیه مرسی عزیزم از دستور آشپزی های خوب و خوشمزه -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ...نوش جانتون عزیز دلم .....بله می شه ...من همیشه کباب ماهیتابه را همینطوری درست می کنم ..حق با شماست ...خوشمزه تر می شه ..دوست گلم در این آدرس اسم لاتین خمیر مایه نوشته شده ..امیدوارم تونسته باشم کمک کنم .. http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=787