مربای پوست پرتقال به شکل گل رز

مواد لازم:

پوست پرتقال

شکر :یک ونیم برابر وزن پوست پرتقال تازه

هل درسته

آبلیمو :یک تا دو قاشق

طرز تهیه :

ابتدا برای درست کردن گل های رز به روشی که در تصویر می بینید پوست پرتقال را به صورت نواری برش می دهیم .سعی می کنیم تا جاییکه می شه گوشت سفید اون را بگیریم .

بعد اون را به شکل گل می پیچیم

با خلال دندان اون را فیکس می کنیم تا باز نشه

مابقی پوست پرتقال را هم به شکل نوارهای باریک برش می دهیم .می تونیم این خلال ها را بگذاریم خشک بشه و اون را نگه داریم .

 

برای گرفتن تلخی پوست پرتقال حدود نصف روز اون را در آب سرد خیس می کنیم و حدود دو سه نوبت هم آب اون را تعویض می کنیم .

به ازای هر کیلو شکر ۳ لیوان آب می گذاریم تا بجوشد وبع گلهای رز را به آن اضافه می کنیم ومی گذاریم قوام بیاید ودر اخر یک تا دو قاشق آبلیمو به نسبت میزان مربا به اون اضافه ی کنیم .بعداز درست شدن مربا خلال دندان ها را خارج می کنیم .

می تونیم مقداری مربای هویج درست کنیم ودر آخر پخت به مربای پوست پرتقال اضافه می کنیم و در شیشه در بسته برای مرصع پلو نگه می داریم .همینطور می تونیم خلال بادوم هم به اون اضافه کنیم .

 

/ 7 نظر / 96 بازدید
farzaneh

Roya joon, che morabaei ghashangi man inro mikham dorost konam va tazein esh ham khili ghashange... rasti romizit ham khili ghashange...merci az inke to in blog ingad vaght mizari man hamishe miyam injar o negah mikonam vali befkram nemiresid ke vasat message bezaram..shad bashi doost aziz farzaneh(tehran) -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :فرزانه خانوم باعث افتخار من هست که نظرات شما را بدونم .لطف کردید تشریف آوردید

آذر

آخ جون یه وبلاگ آشپزی دیگه پیدا کردم [نیشخند]

آذر

من با اجازه لینکت میکنم تا بازم بتونم بهت سر بزنم[شوخی]

ستاره شب

سلام عالی بود مرسی

سورملینا

سلام رویا جون. من در مرصع پلو، مرغ رو ریش ریش می کنم. البته اینم جالبه. دست گلت درد نکنه. موفق باشی.

خوشگله

این چیه؟ بابا اه

وو

دوست عزیز سلام باتشکراز این که که چه با سلیقه و دقت مراحل پخت و تزیین را بیان کرده اید اگر برایتان زحمتی نیست مراحل پخت برنج در پلو پز و نسبت اندازه برنج ونمک و روغن و خلاصه هر ریزه کاری دیگر برای اینکه برنج در پلوپز بهم نچسبد و مانند برنج آبکش حالت دون پیدا کند را توضیح دهید و منظور از حالت سنجاق جوش چیست؟با سپاس از پاسخ شما موفق و پیروز باشید -------------------------------------------------------------------------------- دوست گلم برای اینکه برنج در پلوپز دون دون در بیاد میزان آبش باید اندازه باشه ومیزان اب هم بسته به نوع برنج داره .اگه کیفیت برنج شما عالی باشه به ازای یک پیمانه پلو پز برنج ،یک ونیم پیمانه آب ویک قاشق چای خوری نمک لازم هست که می گذارید حدود دو ساعت خیس بخوره وبعد در پلو پز می ریزید .میزان روغن هم به ازای هر پیمانه برنج حدود 12 گرم کره کافیه.منظور از سنجاق جوش هم زمانی هست که وقتی برنج جوش می خوره به مرحله ای میرسه که آب آن رو به تمام شدن هست وسوراخ خایی سطح اون دیده می شه . در آخر بگم که اگه از کیفیت برنج خود را ضی نیستید یعنی خورده زیاد داره میزان آب برنج را کم کنیذ مثلا یک ویک چهارم پ