خورش قیمه بادمجان

 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صورت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

مواد لازم :برای 5 نفر

 

بادمجان :یک کیلو ودویست گرم

 

لپه :نصف لیوان یا صد گرم

 

گوشت خورشی :500گرم (که معمولا مغز ران هست ولی می شه با استخوان هم با شه )

 

پیاز :دو عدد متوسط

 

گوجه :یک کیلو گرم

 

رب گوجه :یک قاشق غذا خوری سرخالی

 

غوره :50 گرم

 

نمک و روغن  :به میزان لازم

 طرز تهیه :

ابتدا پیاز را ریز خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا کاملا طلایی بشه .

.سپس نصف پیاز داغ را کنار می گذاریم و سپس گوشت را به آن اضافه می کنیم و کمی آنرا تفت می دهیم تا فقط تغییر رنگ بده.

 

سپس اب جوش روی آن می ریزیم تا روی آن را بگیره و سپس لپه را که بهتره قبلا آنرا حدود دو تا سه ساعت خیس کردیم به آن اضافه می کنیم .شعله را زیاد می کنیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاد و کف روی آنرا می گیریم  . حرارت را ملایم می کنیم تا حدود دو ساعت گوشت بپزه و حدود یک لیوان آب داشته باشه .بهتره در این مرحله نمک دیگ را اندازه کنیم .

در این فاصله بادمجان ها را پوست می کنیم و سپس حدود یک ساعت آنها را در آب نمک می گذاریم و بعد انرا آبکش می کنیم و می گذاریم تا آب آن کاملا خشک بشه .و بعد با حرارت ملایم بادمجان ها را سرخ می کنیم .

 

حالا گوجه فرنگی ها را کف قایلمه می چینیم .تا تمام سطح کف قابلمه را بپو شونه .

 روی آنرا به ترتیب گوشت ولپه و در اخر بادمجان ها را قرا می دهیم .

 

رب گوجه را در یک استکان آب جوش حل می کنیم و سپس با پیاز داغی که کنار گذاشتیم و همینطور غوره و آب گوشت  (حدود یک لیوان  بود ) مخلوط می کنیم .

ودر قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و در قابلمه را می گذاریم تا گوجه ها اب بیندازه .و حدود یک ونیم ساعت خورش جا بیفته .

در حین پخت یکی دو بار به ان سر می زنیم  و از اب خورش روی محتویات قابلمه می ریزیم تا خوشمزه تر بشه و نمک آنرا هم اندازه می کنیم ....خیلی خوشمزه هست ...نوش جان ...

                      

 

                                      

 

/ 74 نظر / 37 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فلفلی

سلام رویا جونم دوست خوبم خواستم ازت تشکر کنم بابت همه آموزشای خوبت ..خیلی تا الان یاد گرفتم ازت کدبانوی نمونه موفق باشی خانومی به مام که سر نمیزنی ولی ..........ما دوست داریم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام فلفلی خانوم نازنینم .....ممنون از لطف ومحبتتون ...من خیلی خیلی بیشتر ....عزیزدلم خیلی دوستتون دارم ولی باور کنید خیلی خیلی گرفتارم ...همینطور که می بینید فاصله آپ کردن هم خیلی طولانی شده ...حتما خدمت می رسم نازنینم ..

فرشته

وای عزیزم باورت میشه من هر روز میام و عکس این خورشترو با حسرت نگاه میکنم آخه فعلا سر ما خوردم و نمیتونم درستش کنم . امروز تولدم بود و میخواستم واسه خودم همین غذا رو که غذای مورد علاقمه درست کنم ولی حیف که فعلا نمیشه فعلا باید بیام اینجا هی عکسشو ببینمو و خودمو سیر کنم تا بعد که خوب شدم درستش کنم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام فرشته خانوم عزیزم ....آخییییییییییییییی ...امیدوارم خیلی زود رفع کسالت بشه و بتونید این غذای خوشمزه را درست بفرمایید .....راستی تولدتون خیلی خیلی مبارک باشه ...امیدوارم هزارساله شوید البته با عزت وسلامتی وسر بلندی ...

معصومه

سلام رویا جون ...خیلی خوش آب ورنگ شده ...دهنم آب افتاد -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست گلم ...آخی ..امیدوارم درست کنید ولذت ببرید ...

ماه جبین

مثل همیشه فوق العاده... خانمی زحمت میکشی لینک ماه جبینو به آدرس جدید تغییر بدی خیلی ممنون میشم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست کدبانویم ...به روی چشم حتما ...ممنون از لطف و محبتتون

صبا مامان ستاره

سلام... دستتون درد نكنه چه عالي شده.... -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ....خیلی خیلی ممنونم

noora

salam roya joonam man alan in gheymeh bademjooneto didam havas kardam emshab hatman dorost mikonam vali doost daram ghazahaye motenave dorost konam vali hoselam nemiyad chi kar konam kheyli doost daram hameye zheleh hayi ke dorost kardi baraye hamsaram dorost konam -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام نورا خانوم عزیزم ......حتما تا حالا درست کردید نازنینم ....نوش جانتون ..امیدوارم مزه آن مورد پسند بوده باشه ...امیدوارم روزی با عشق و همراه با ذوق دسرها را درست بفرمایید ...

مهری

میشه لطفا پای سیب را اموزش دهید -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ....به روی چشم...

سارا

سلام رویا جون دلم تنگ شده بود چقدر فوق العاده ست این خورش دستتون طلا -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ...ساراخانوم گلم ....ممنون از لطفتون .....

نارگل

راستش رويا خانوم منم هميشه نصف پياز داغو موقع جا افتادن به خورش ها اضافه مي كنم. نصف پياز داغ و نصف فلفل و زردچوبه و اگه غذا رب بخواد همه رب رو آخرهاي پخت موقع جاافتادن مي ريزم و واقعا مزه اش خيلي فرق مي كنم. به نظرم همين ريزه كاريهاست كه باعث ميشه دست پخت يكي خوب باشه و يكي ديگه بدون اينكه خودش بدونه چرا دست پخت خوبي نداره. خوشحالم كه مي بينيم با هم هم عقيده ايم! -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام عزیز دلم .....حق با شماست خانوم خوش سلیقه وکدبانو

مجتبی از شیراز

سلام دوست عزیزم میدونستید طبع بادمجون سرده؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست گرامی ...نمی دونستم ...ممنون از راهنمایی ومحبتتون