مرغ بریان با سبزیجات

مواد لازم :

سیب زمینی :سه عدد

فلفل دلمه ای قرمز وسبز وزرد :هر کدام یک عدد

پیاز :دوعدد

سیر :دو -سه حبه

گوجه فرنگی :دو سه عدد

نخود فرنگی :یک لیوان

هویج :۳۰۰ گرم

آبلیمو :یک چهارم استکان

مرغ :یک عدد

زعفران :به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا تمام سبزیجات را به صورت خلالی برش می دهیم به جز سیب زمینی که به صورت دایره بر ش می دهیم .همه را در سینی می ریزم و حلقه های سیب زمینی را روی سبزیجات می چینیم .ونصف  لیوان آب وآبلیمو را را باکمی نمک روی آن می ریزیم .

بعد بریم سراغ مرغ .اول دونکته :اول اینکه مرغ باید با پوست باشه ثانیآ وزن مرغ ترجیحآ باید حدود یک کیلو نیم باشه .

مرغ را کاملآ می شوییم و بعد حدود یک ساعت در آب نمک می گذاریم .(این نکته را از شبنم خانم سفره خونه یاد گرفتم ).بعد اونرا آبکش می کنیم وبا مخلوط زعفران آبکره و کمی کره وآبلیمو تمام مرغ را مالش می دهیم  تا به خوردش بره در شکم مرغ هم دو تا سه حبه سیر وپیاز قرار می دهیم .

حالا نوبت می رسه به به سیخ کشیدن مرغ

باید با حوصله ابتدا سیخ را در ران راست وبعد ران  چپ داخل می کنیم وبعد در سینه راست وچپ ودر آخر از بالای محل گردن خارج می کنیم .

انتهای یکی از ران ها را برش میدهیم و انتهای ران دیگه را داخل برش می کنیم .

بالها را از کتف  کمی آزاد می کنیم  وبعد با کمی فشار داخل سیخ می کنیم .

بعد در محلش در فر سوار می کنیم وگریل را روشن می کنیم .سینی سبزیجات را کف فر می گذاریم وحدود یک ساعت وربع میگذاریم تا خوب برشته شود .

/ 21 نظر / 39 بازدید
نمایش نظرات قبلی
زهرا عرفانی(آشپزخونه من )

خیلی عالی شده گلم. در مورد پخت توی مایکروفر با اجازه رویای گلم به گلابتون عزیز میگم که نباید کل این یک ساعت و نیم رو از گریل استفاده کنی. بهترین روش، پخت ترکیبی هست که به دلیل اینکه خودم هم دقیق نمیدونم با چه ترکیبی و چه مدت زمانی باید استفاده کنی، جزئیاتش رو نمیگم. خودت باید با توجه به مایکروفرت بسنجی. اما راه دیگه هم اینه که حدود 1 ساعت از پخت با حرارت (conv) استفاده کنی و وقتی که مطمئن شدی پخته، از گریل استفاده کنی. چون گریل توی مایکروفر به تنهایی مرغ رو نمیپزه و باعث میشه که فقط روی مرغ طلایی بشه. بازم ممنون رویا جون. -------------------------------------------------------------------------------- مرسی دوست عزیز از محبتتون مایکروویو من یک برنامه مخصوص بریون کردن مرغ درسته داره که حدود 45 دقیقه طول می کشه البته نمی ونم از چه مکانیسمی استفاده میکنه.

شبنم از سفره خونه

رویا جون دستت درد نکنه ولی از انجمن حمایت از حیوانات تحت تعقیب هستی ها .. !! شکنجه در ملا عام .... چه کار خوبی کردی اتفاقا یکی از دوستان خواسته بود که به سیخ کشیدن مرغ توی فر رو ببینه .. ممنون -------------------------------------------------------------------------------- ممنون شبنم خانم عزیز ونازنین وجود شما افراد با تجربه در وبلاگ من انرژی مضاعف به من می ده

گلابتون

من از همه دوستانی که من تازه به دوران رسیده ماکروفر خریده رو راهنمایی میکنن که یه مرغ داخلش بپزم و مرغ نخورده از دنیا نرم کمال تشکر رو دارم !!! این برای رویا و این برای زهرا -------------------------------------------------------------------------------- خواهش می کنم دوست عزیز .اینها چه حرفیه

عطر مریم

سلام رویا جون من کاتالوگ گازمون رو نگاه کردم. انگلیسی بود. ولی یه جدول زمانبندی و درجه حرارت واسه غذاهای مختلف به تفکیک شعله پایین و گریل توش بود که برای گریل جوجه دیدم 40 تا 50 دقیقه هم گذاشته بود. پس یعنی می تونم بیشتر از یک ربع تا بیست دقیقه از گریل استفاده کنم. احتمالاَ اون آقا برای اینکه روی غذا نسوزه گفته حداکثر انقدر روشن باشه. به نظر شما هم همینطوره؟ -------------------------------------------------------------------------------- دقیقآ دوست عزیزم .پس منتظر بریونی شما هستم

ناشناس

کار خیلی سختیه .من می رم از مغازه می خرم -------------------------------------------------------------------------------- نوش جان .جای من را هم خالی کن .!!!!

سرآشپز

سلام رویا جون!!!!!!!! از ظاهرش که دلم آب افتاد! عالیه!!!!!!!! منم آپم البته به خوبی شما که آپ نمیکنیم! -------------------------------------------------------------------------------- خواهش می کنم دوست عزیز .من که لذت می برم

عمه خانم

سلام عزیزم چه وبلاگ خوب وفعالی داری بهت حسودیم میشه. به وبلاگ منم یه نگاهی بنداز ومنو تواین زمینه راهنمایی کن چون یه کم زیادی آماتورم. راستی اگه میشه منو لینک کن منم شما رو قبلا لینک کردم. ممنو ن وخیلییییییییییییی دوووووووووسسسسستتتتتتتدارم. آها........ یه سئوال چرا من نمی تونم عکس آپلود کنم؟؟؟؟ لطفا بگو از چه مراحلی می ری. -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا : این نظر لطف شماست .با افتخار لینکتون کردم . هرچی خواستم نظر بگذارم نتونستم .قسمت نظرات نداره؟ راستی من در پرشین گیگ آپلود می کنم برای شما دعوتنامه به ایمیلتون فرستادم

علی دهاز

مرسی ما که بلد نیستم ولی به خانم ها اطلاع دادیم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :البته آشپزی برای آقایان هم لذت بخشه

انار

رویا جون ای ول،من همیشه با این مرغه درسته مشکل دارم چون هیچ وقت کامل نمی پزه!!!!!!! بابای منم حساسه واسه همین به نظرم کارخیلی مشکلیه! خوب تنبلم دیگه کاریشم نمیشه کرد -------------------------------------------------------------------------------- خواهش می کنم دوست عزیز .مرغ بریون هیچ وقت خوب برشته نمی شه ولی مغز پخت می شه ولی من هم مرغ برشته شده را تر جیح می دهم

تانیا

رویا جون بازم مثل همیشه عالی ، کاش این قسمتی که پاهای مرغ رو بهم میچسبونی رو بیشتر توضیح داده بودی ، مرسی گلم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا:سلام دوست گلم .....خیلی خوش آمدید ...دوست گلم همونطور که در تصویر می بینید در یکی از پاهای مرغ یک شکاف ایجاد می کنید وانتهای پای دیگه را وارد آن می کنیم .امیدوارم تونسته باشم منظورم را برسونم ...