سفره هفت سین87

این هم نتیجه نهایی یک هفته شیرینی پزی

/ 10 نظر / 23 بازدید
گلابتون

رویا جونم ... قالبی که این شیرینی مربایی رو باهاش قالب زدی چیه ؟! قالب نون نخودچی خوبه ؟ من یه بسته ده تایی از همین کوچولوها برای نخودچی گرفتم . میشه برای این شیرینی هم استفاده کنم ؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا:سلام دوست خوبم .. بله ...خیلی مناسبه ...

farzane

سلام لیلین عزیز من امروز این شیرینی‌ رو درست کردم خیلی‌ خوب شد شوشو و دخترم خیلی‌ خوش ششون اومد مخصوصا از قسمت تزینش که دخترم هم اومد کمکم کرد و کلی‌ از این کار لذت برد اما ۱سینیشو حواسم به شیرین کاریهای دخترم رفت و فراموش کردم و با اجازت کمی‌ رنگش تیره شد اما با این همه واسه تجربه اول خیلی‌ خوب بود دستت درد نکنه برای همه چی‌ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام فرزان خانوم عزیزم ...........نوش جانتون ....لطفا دختر خانوم نازتون را از طرف من ببوسید ...... شما با هر بار امتحان کردن قلق کار دستتون میاد و هر دفعه بهتر می شه ...البته مطمئنم با سلیقه وکدبانوگری شما الان طعم شیرینی ها فوق العاده هست ..خیلی خوشحالم که از درست کردن آنها لذت بردید ..

تانیا

سلام ، منم دو بار این شرینی رو درست کردم ، خوب بود ولی هر دو بار دقیقا شیرینی خیلی خشک بود و دوستان میگفتن به خاطر استفاده از کره هست و یا اینکه ممکنه شیرینی زیاد شیرین شده ! منتظر نظر شما هستم ، مرسی -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ..علت سفت شدنش می تونه دو چیز باشه یکی استفاده زیاد ارد ..(لطفا دیگه وقتی کمی چسبندگی داره آرد به آن اضافه نفرمایید ) یکی هم حرارت زیاد فر وزیاد ماندن در فر هست ..همینکه کمی زیز شیرینی ها طلایی شد کفایت می کنه (حدود ده دقیقه )امیدوارم دیگه سفت نشه ...

farzane

merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :خواهش می کنم گلم

باران شکران

سلام رویا جون.....می خوام این شیرینی رو درست کنم ولی میخوام بدونم برای پخت این شیرینی بازم فررا نیم ساعت قبلش روشن کنم یا نه؟با این مقدار موادی که گفتید چند تا درمیاد؟ممنون -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست بسیار عزیزم ..باران خانوم .برای همه شیرینی های خشک بهتره فر حدود ده دقیقه قبل روشن باشه و گرم باشه ...راستش تعداد را نشمردم ولی حدود دوتا شیرینی خوری متوسط شد ..فکر کنم مواد را نصف بفرمایید برای مهمونی 5-6 نفره کافی باشه ...راستی نکته مهم این شیرینی اینه که خیلی خیلی آرد را به تدریج اضافه بفرمایید وحتی خمیر کمی به دست گیر داشته باشه بهتراز اینه که خمیر آن سفت بشه ...امیدوارم از درست کردن آن لذت ببرید ..

باران شکران

ببخشید...منظورتون از خیلی خیلی آرد را به تدریج اضافه کنم یعنی چی؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ..باران خانوم عزیزم ...منظورم اینه که آرد را خیلی آهسته وبا احتیاط اضافه بفرمایید تا خمیر سفت نشه ...

خاطره

سلام....رویا خانم من تازه دارم آشژزی یاد میگیرم.خیلی ابتدایی هستم تو این چیزا.من شکر وکره و وانیل اضاف کردم و هم میزنم اما رنگش سفید و ظاهرش کشدار نمیشه.چراااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد مضمعنید 225 گرم کره ؟؟؟!!!خیلی زیاده -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام عزیز دلم .....خیلی خیلی خوش آمدید .....دوست نازنینم ..اگه کره فقط نرم شده باشه با شکر کشدار می شه ...کره نباید کاملا ذوب شده باشه ...در مورد میزان کره هم ...این مقدار خیلی شیرینی می شه لطفا شما با یک دوم مواد شروع بفرمایید ...

باران شکران

سلااااااااااام رویای عزیز....این شیرینی رو درست کردم ...سری اول یه کمی خشک شد وگفتم شاید مدت زمانش خیلی باشه...آخه فر ما برقیه و از رو به رو حرارت میده. به خاطر همین بقیه رو با زمان کمتر بختم وازنتیجه کار راضی شدم....واز خوردنش حسابی لذت بردیم..... حالا دیگه هر وقت هوس این شیرینی رو کردیم درستش می کنم مخصو صا که ما با چای دوست داریم .عکسش رو برات فرستادم.... یه چیز دیگه ازت میخوام اینکه شیرینی خامه ای را هم در سایتت بذاری...چون در استانبول این شیرینی نیست...منتظرمااااااااااااااا..... از زحمتهایی که برای من وامثال من می کشی تا چیزهای بیشتر و بهتر یاد بگیریم بسیار بسیار ممنونم خانمی بامحبت -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلااااااااااااااااااااام باران خانوم عزیز وهنرمندم .....وااااااااای..چه خوشگل شدن شیینی ها ..چه طرحهای خوشگلی با شکلات روی شیرینی انداختید ...واییییییییییی چه قدر لذت بردم .....خیلی خیلی ممنون خانوم با سلیقه .... خوش به حال خانواده شما با این خانوم همه چی تموم ....به روی چشم گلم ...من اینجا از دوستان خوبم کلی یاد می گیرم ...باز هم مم

افسان

سلام عزیزم سال نو بر تو و خانواده محترم مبارک سال خوبی داشته باشی

پانیذ

[گل]